ben yıkayamıyorum senelerdı hep sılerım yoksa elımde kokusu kalıyor tıksınıyorum bu sefer kendımden
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle bir güzel içindeki pisliği bırakıyorsun. daha sonda genelllikle sağ tarafta olan musluğu sağ elinle açıp , sol elini de kullanarak kıçını su ile bir güzel yıkıyorsun. daha sonra tuvalet kağıdı , peçete , kağıt havlu , kağıt mendil vs. bunlardan tercihen hangisini seçiyorsan onunla kuruluyorsun. daha sonra temiz olan sağ elinle musluğu kapatıp , hemen ardından kıçını kapatıp , kapının kolunu dirseğin kullanarak açıyorsun ve elini , katı sabun , sıvı sabun , mutfak deterjanı gibi temizleyici bir madde ile yıkayıp temiz bir şekilde ayrılıyorsun.
100 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılElini sürerek temizlemene gerek yok taharet musluğunu tazyikli bir şekilde aç totonu bir o yana bir bu yana salla biraz bekle açık kalsın musluk sonra kapat musluğu peçete ile iyice temizle sonra emin olmak için bir daha tazyikli suyla ıslat ve kurut işlem bitsin elin ne kokar ne de toton pis kalır :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadas ne yiyip iciyorsunda kokusu gitmiyor diyorsun.. su sabun tuvalet Kagidi.. hepsi bizim icin..
igrendigimden yikamiyorum insanlar pis dedi demişsinde orda kalınca ellemeyince temiz mi oluyorsun. . tuv. Kagidi ile sil tek kullanimlk eldiven yine kagitla kurula cikinca bil su ve sabun ohh miss iste..00 Yorumla
- Diğer konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılKızım gerçekten böyleysen çok iğrençsin silmeyle geçermi yha öğğ yıkamalısın.. Ayrıcada elin için sabunu boşa üretmemişler değilmi..
201 Yorumla- +1 yıl
öğretici bir video çekmeni istiyorum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
71Cevap
Sen dötünü yıkamazsan aynen bu teyze gibi gezersin yazın :D
https://i.hizliresim.com/aMlzMQ.jpg
arada da elini dötüne götürüp kokluyorsun değilmi :D30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında konuyu iğrenç bulsakta hayatın gerçeği diye düşünerek sana cevap veriyorum , çıplak el temasında zaten bulunmamalısın mikrop kapma riskin var , tuvalet kağıdı kullan , ama sonra Islak mendille ya da kağıdı ıslatıp elini kuru tutacak şekilde başka bir kağıtla tutup temizlenebilirsin , uzmanlarda öncelikle tuvalet kağıdı kullanıp sonra çıplak elle temas etmeden o Bölgeyi yıkamayı öneriyor.. buna da dinen teharet deniyor , ne de olsa temizlik imandandır
12 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler
Cevap sahibi+1 yılBirde evinizde lavaboda katı el sabunu kullanmayın , çünkü her giren aynı sabunu kullanacağı için mikrobu Taşıma riski var , anti bakteriyel Sıvı sabun şart
Gizli Üye(30-35)+1 yılmadem elinle temas etmeye cesaret edemiyosun
https://i.hizliresim.com/XBZN6j.jpg44 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyanlış anlama tek kullanımlık plastik eldiven işte :D
Soran+1 yılbı akıllı sen cıktın yemınle ben dokunamamaktan yakınıyorum tuhaf bı sekılde ıgrenıyorum mıllet bana pis demıs
Soran+1 yıltabı kı :)
Cevap sahibi+1 yılona bakarsan avrupada taharet musluğu yok. biz onlardan dahamı temiziz? yazın millet ter kokar hep burada. justinde boşa söylememiş
- Diğer konusunda 966 cevap paylaştı.
+1 yılTemizlik sandıkları şeyin pislik olduğunu bilmiyorlar ki. O su cinsel organa geliyor bacaklarına etrafına lavaboya sıçrıyor. Tırnaklarının arasına bulaşıyor sabun pisleniyor. Islak mendille siler sonra banyoda vücudunu yıkarsın bu kadar basit.
14 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Girmeseydin soruya. @e8forrme
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok artık bu soruyu sormadın farz ediyorum. Sabun denen birşey var img03.blogcu.com/.../...d8e115022eb_1263379970.png
...20 YorumlaBende forumdaki bu b. k kokusu nerden geliyor diyordum.
44 Yorumla
Soran+1 yılcok ayıp
Soran+1 yılIstersen hortlat
La Hahahahahaha :D Aklıma Ne Geldi Ya :D
https://www.youtube.com/watch?v=Gxvr9g1or9E20 Yorumlaben hic yikamiyorum, orada birakiyorum.
bikac yillik birikmisim var orada.
cunku oturunca uzun gostersin diye?
caktin O. o ?44 Yorumla
Soran+1 yılneden öyle bır seye gerek duyuyorsun yeterınce memnun degılsın sanırım :)
Soran+1 yılufaklık senı :)
Yüzüm ekşidi, lütfen o kıçını bol su ile yıka ve sonra sil nasıl rahat ediyosun.
22 Yorumla
Soran+1 yılıkı gunde bır banyo yaparım ben tertemız de kokarım :(
+1 yılBence sen ciddn şaşırmışsın bir insan poposunu yıkıyamıcak kadar da olamaz yani ilişkiye girerken napcan acaba
10 Yorumlasenin aldığın abdest nasıl kabul olcak o zaman hiç taharet nedir bilmezmisin duymadınmı öğretmedilermi sana?
10 Yorumla
+1 yılzorlama kendini.. zaten alafrangaymış.. aç taharet muslugunu.. poponu sag sol yaptırtt.. zaten onun tazigiyle gider kalanlar.. sonrada bir peçeteyle elini sürmeden suyunu sil.. donunu topla :)
00 Yorumlal*n benim bir arkadasım o tuvaletin içindeki yıkamak için kullanılan şeyin ne OLDUĞUNU bilmiyordu yıllarca ne yaptın dediğimde cevap verememişti. Yani bunu görünce şaşırmadım :D
21 YorumlaSeninle evlenenin işi zor valla maske takması lazım aşagılara inerken :) ya götünü güzelce yıkayacaksın aaa pordon poponu diyecektim :) tertemiz olacak sonrada sabunla elini yıkıyacaksın hif koku moku kalmaz
12 Yorumla
+1 yılsabunu boşuna mi icat etmişler.. kokusu kalıyor demişşin demekki sen sabunu daha keşfetmemişsin.. yinede kalıyor deme dankik uydurma 1 tl lik sabun bahsetmiyorum..
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) ..
.
Alaturka sanırım tuvaletin... Bu arada iğrençsin öğğğk :/
22 Yorumla
Soran+1 yılyo alafranga senın yaptıgın yorum kadar ıgrenc olamam
Yıkamadıgını düşününce ben tiksindim bak büzüğün etrafında kalıyodur hiç mi koku yapmıyo sana? :P
14 Yorumla
Soran+1 yılıkı gunde bır banyo yaparım ben
Soran+1 yılcok komıksın
Gizli Üye(30-35)+1 yılay dimi kız o ne öyle hepsi pis bunların pohlarına dokunuyolar. bende dokunmam senin gibi. sevgilime yalatırım oh mis
31 YorumlaDiğer konusunda 3b cevap paylaştı. 10 15 yaşındaki çocuklar da üye olursa muhabbet bu olur tabi.
10 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Cok igrencsin boklu seni
yikanmazmi be elinde kokusu kaliyoda popon cicekmi kokuyo yaaa kalk git burdan be30 Yorumla
+1 yılSabun diye bir şey duymadın sanırım hem sıvısı hem katısı var daha sonra kolanya falanda kullanabiliyorsun çıkınca wc den :D
00 Yorumlayıkamadan olurmu hiç sen aptalmısın bütün mikroplar götünde kalıyo oradan nemlı ve ter olunca * dolar iltihap kaparsın
geberir gidersin10 Yorumla
+1 yılbanyoda napıyon pamukmu tıkıyon töbetöbe naylonlamı kapatıyon yıkasana kıcını sonrada elini yıka
12 Yorumla
Soran+1 yılelımden gıtmıyo koku sabunla yıkıyom bıde kolonya dökuyom
- +1 yıl
elini içine sokmadan yıka ozaman parfumsık neler söletiyosunuz yaa ne bo k yiyosan ye neyle silersen sil
popondaki pislik ile tüm gün dolanıyormusun öyle iğrençsin ya...
20 YorumlaDiğer konusunda 323 cevap paylaştı. Bütün avrupa sen gibi yıkamıyor zaten. Götü yıkamak akdeniz ülkelerine has bir durum sanrısam. Demek anal seks çok yapıyorlar:)
00 YorumlaDiğer konusunda 306 cevap paylaştı. Pislik ruhuna mı işlemiş senin ya. Annen sana peçe tutup silmeyi öğretsin sana tekrardan bence eline götüne bulaştırıyon demek bebeler gibi.
00 YorumlaTahrat musluğu kullanılmazsa olmaz. İç çamaşır batar ve cinsel organlar enfeksiyon kapar. Bazen tabii.
00 Yorumla
+1 yılBöyle lanet soru soran insan nasıl birşey meraktayım :)
10 Yorumla- Diğer konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki. Yoksa kokuyor.. ilk silerim yıkarım silerim. sonra elimi sabunla banyo yaptırırım jdjdf
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYıkanır peçete ile temizlenmez ben elimle yıkıyorum peçete kullanmam elimle temizliyorum bütün p4kları tırnak aralarıma felan hep giriyor ama 2 kez yıkıyorum elimi ne olcak sanki fazlada yıkamam.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyıkamak nedir yaa bacaklarımıza boklu su mu aksın, elllerimiz b*k mu koksun tırnağının arasına girer l*n öfff, peçeteyi ıslatmak ya da ıslak mendil diye birşey var, öğrenin pislikler
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsuyla yıkamakla temizlenmez zaten ıslak mendil kullanın lnn iğrençler
+1 yılhay senin sorucan soruyu yaa yıkamıyoz mk g. tümüzde bir avuç b. kla geziyoz.:P
00 Yorumla
+1 yıloha ya tabiki yıkanır kokar insan
50 Yorumla
+1 yıltotonda 750 gr çokomel..
napsın anan mı su tutsun51 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSil yıka kurula. Hep böyle yaparım hiç elimde koku kalmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen artık öyle yapıcam
Gizli Üye(36-45)+1 yılElin kokuyor diye igreniyorsunda, suyla temizlemeyince dötün kokuyor diye igrenmiyor musun.. Bu el ile döt ayrımcılığı neden?
00 YorumlaYok yıkamıyoruz biz onu kurutup heykel traş gibi çekiçle şekil veriyoruz
10 YorumlaAhahahaha la kızlar seviyenizi düşürüyonuz yapmayın ya
10 YorumlaDiğer konusunda 7,4b cevap paylaştı. hof burada muhabbet kaka olmuş ben giderim
81 Yorumla- +1 yıl
Ne poktan bir paylaşım di mi. Tü kaka 😃
Gizli Üye(30-35)+1 yılHadi toplanıp tuvalet maceralarımızı anlatalım yuh yani ya.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsildiğim zaman kıçımda parçalar kalıyo kuruyo kıllara yapışıyo. D
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D daha beterlerı varmıs
Cevap sahibi+1 yılama yıkıyorum siliyorum eğer kıç kagıdı dandikse kıllara yapısıyo gıcık oluyomö
Gizli Üye(30-35)+1 yılyıkamadan olmaz o bölgede kalır bişiler bu da seni rahatsız eder şimdi olmazsa bile ilerde evlenince, kaliteli sabun blundur protex gibi koku kalmaz elinde
00 Yorumla
+1 yılne kdr iğrnç şeyhler yazysun yhaa trbyesz :D sagdhasgd
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBol suyla yıkayıp tuvalet kağıdıyla iyice temizle bari, günah.
00 Yorumla
+1 yılIgrenccsin. Sabun diye bişey var dimi
415 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılsiz yapmıyonuz mu patlayacagınız gunu mü beklıyonuz
- +1 yıl
Kendi igrencligini kendine sakla
Soran+1 yıllafı yedın otur
- +1 yıl
Laf koyduğunu felan mi saniyosun sen. Pissin iste. Git bir hamama göbek taşına yatirip keselesinler gotunu. Bide bana laf sokmaya çalışıyo salak
Soran+1 yılyaw hee he
Soran+1 yılsenın o olmayan beynını kesemelerı daha makul olur
- +1 yıl
He l*n he :D kesemeleri evet :D önce yazmayi ogren gerizekali. Ben beynimi keseletirim de sen kendini haline yan. Bide on dk sonra ikinci lafı sokmaya çalışıyo salak :D bir yürü gitt işine allahın boklusu :D
Soran+1 yılhızlıca yazıldıgından yanlıs olmus bunla mı dalga gecıyorsun :) onu anlamayacak kadar kıtsın işte küçük beyınlı ufaklık şmdi kaybol
- +1 yıl
Hee boklu. Daha gotunu temizleyemiyosun gelmiş bana burada laf sokmaya çalışıyosun :D
Soran+1 yıloraya dokunamıyorum belkıde psıkolojıktır yardımcı olmak yerıne pesınen hukumlu olmak çok hos degıl mı ayıp sıze
- +1 yıl
Bana mi ayıp esas sana ayip be ! Eldiven diye bişey var dimi
Soran+1 yılayıp tabı
Gizli Üye(36-45)+1 yılGötümüz boklu gezıyoruz bız :D Sen abdest alırkendemı yıkamıyordun götünu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok canim ne yiksmasi nasilsa yine yapmiyacakmiyiz bos ver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuran carpsin beni anlattin sadece peçete kullanirim
01 Yorumla- +1 yıl
Bu gidişle kur'an değil sorgu melekleri çarpacak sana. :D
- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılBeni böyle b*ktan işlere karıştırmayın. :):
20 Yorumla Iyyy temizlik imandan gelir ya :(
11 Yorumla- +1 yıl
helal sana kardes
Gizli Üye(30-35)+1 yılislak mendiller var..
21 Yorumla
Soran+1 yıldenıcem onu saol
Gizli Üye(36-45)+1 yılo göööte bülbül ötee dicemde ne bülbül öter ne akbaba * :( lanet pis şeytan fak yu
00 Yorumla- Diğer konusunda 24b cevap paylaştı.
+1 yılGötü poklu
182 Yorumla- +1 yıl
çok iyiydi :D (+1)
- +1 yıl
Tam ben yazıcaktım sen benden önce davranmışsın. (+1) (:
- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılben yıkamıyom kuruyunca zımparalıom
20 Yorumla
+1 yılNe boktan bir soru bu böyle?
00 Yorumlaİğrençsin diyorum. Dahada konuşamıcam
20 Yorumla
+1 yılVay arkadaş ya... Muhabbet boka sarmış iyicene.
10 Yorumlatemizlik imandan gelir. :D
00 Yorumla
+1 yılmadem yıkamıyon bari ıslak mendille sil
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapcam artık
+1 yılSoruya bakar misin yok boklu geziyoruz tövbe tövbe
10 Yorumla- Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi