Merhabalar the house blue bird adlı Kore dizisindeki bir aktörden çok hoşlanıyorum astral seyahat yaparak onun yanına gitmek istiyorum ciddiyim ben?

Ciddi cevaplar verirseniz sevinirim the house blue bird adlı Kore dizisi var orada Lee Jun Hyuk adlı bir aktör var ondan çok hoşlanıyorum astral seyahat yapmaya karar verdim bir kaç gün önce ama yapamadım belki yaparım diye telkin veriyorum kendime.Ama yaparım gibime geliyor ama astral seyahat yaparak Lee Jun Hyuk'nun yanına nasıl gidebilirim?Astral seyahat teknikleri var googlada.Astral seyahat yaparak istediğin kişinin yanına gidebiliyormuşsun ve istediğin bir ülkeye de gidebiliyormuşsun bir gezegenden diğer gezegenede gidebiliyormuşsun.Astral seyahatta tecrübeli kişiler varsa onlardan cevap bekliyorum.O yüzden sordum sorularımı.
Güncellemeler
+1 yıl
Ciddi ciddi sordum sorularımı gerçektende onun yanına gitmek istiyorum astral seyahatı yaparsam eğer astral seyahat ile onun yanına gitmek istiyorum. Onun sevgilisi yoktur belki ben onun yanına gittiğimde sevgilisi olmaz gerçekte ben kıskanmam onu. Astral seyahatta tecrübeli kişiler varsa onlar cevaplasın istiyorum sorularımı. Sizlerin de bilgisi varsa sizlerde cevaplayabilirsiniz.
Merhabalar the house blue bird adlı Kore dizisindeki bir aktörden çok hoşlanıyorum astral seyahat yaparak onun yanına gitmek istiyorum ciddiyim ben?