ya bildiğiniz yok bende toto.kemik geliyo elime.pantolonlar da dolmuyo zaten.nasıl büyücek bu of off
40 frın ekmek yesem yine de büyütemem heralde
40 frın ekmek yesem yine de büyütemem heralde
biraz kilo al.
*Günde 3 öğün yerine illaki 3 ana, 3 ara öğün tüket ve yatmadan önceki ara öğünün olmalı.
*Beslenmene sağlıklı yağları ilave et özellikle omega-3’den zengin olan balık tüket eğer tüketemiyorsan takviye al.
*Ara öğünlerde meyve ve yanında kuruyemiş tüket, badem, fındık, ceviz...
*Gün içerisinde bir öğününüzde protein tüketmeye özen göster; tavuk, hindi, kırmızı et veya kurubaklagiller...
*Yemekleri kızartmak yerine fırınla veya tencere yemeği olarak tüket. Örneğin patates kızartması sana sağlıklı kilo aldırmaz haşlayıp tüket sadece porsiyonları büyüt.
*Öğünlerde salata ye, içerisine patates, havuç, mısır, susam, peynir, kuruyemişler katarak biraz daha kalorisini artır.
*Yemeklerle beraber ekmek tüketimini artır veya eşdeğeri pilav, makarna ye.
*Su tüketimin önemli ama bunu yemeklerle beraber değil yemeklerden yarım saat önce veya sonra yap.
kilo almak çok zor
mide almıyo yemeği napıym
serum alsam olur mu ki mama serumu
Düşün kadın olsam nası kalça yapacağımı biliyorum biraz araştır ya bulursun :D Sadece kalça için spor yapan manyaklar var :D Bütün hareketleri pop üzerine :DD
önemli bişey
squat diyosun da. ben daha da kaybederim diye korkuyorum. çünkü şekil verecek bişey yok. yani zaten sıkı zayıf olduğum için sadece kücük işte
yeminle aynı dertten bende de var sana şöyle diyim youtube da daily squat challenge var 30 gün hergün yap öyle işe yarıyo ki ama hızlandırmak istiyorsan iyice yemek yemen lazım olmayan bişey popoya gitmez sonuçta
Anilarimi canlandirmissin cevabinla. Ben kilo aldim. Alabildim. Yazdiklarimi okudum da ne kadar cok inanmazdim kilo alabilecegime. Subhayatta asla yapamayacağım sey varsa kilo almak derdim. Ama 10 kilodan fazla almisimdir bu surecte. Zor oldu ama guzel oldu. Dolduramadıgim kotlar artik kapanmiyor
Ya nasıl yaptın banada anlatirmisin
@sedaaxx223 gercekten tek cozum yemek. Yemek yiceksin bol bol. Hic durmadan. Zorlanarak. Ogurerek. Miden bulanarak. Baska yolu yok. Ben kendimi buna adadim. Ve oldu
Yapicam. herseyi yapicam şu an tek çabam bu nisanliyim 6 ay sonra düğünüm var buyutmek istiyorm
Eğilerek bisiklet sür veya kos ama tempoda ol ve eğilmeyi unutma ben yaptım sürekli dik ve dolgun bir popom oldu
Cevap
23Cevap
hormon bunun ıcın keten tohumu ye ınternettende bakabılırsın yaralarna
Senin caren Karbonhidrad bol bol ekmek
Unlu mamulleri falan ye
burdaki kizlardan ders al. bildikleri en güzel is. evde ksde takılıp popo büyütmek
abur cubur ye sürekli otur büyür şahsen yılların asosyali olarak konuşuyorum kesin işe yarıyor
Ya bende gitsin istiyorum ha şükret
bence sen şükret
Kalcali olunmaz kalcali dogulur anam
doru dedin
Şimdi düzenli squat yap diyicem ama :D
Vurdurursan buyur diyorlar bir dene burdur buyur belki
Yapısal birşey gibi geldi bana :)
@kurugöt bu konuda teselli edebilir
ahahahaha o kiiiim
nick harika gelsin valla
ya da kupkurugöt de olabili
hayal kırıklığı