Erkekte uzun saç mı, kısa saç mı diye soralım bakalım. Yalnız uzundan kasıt rapunzel gibi değil tabi ki de :) Uzun saç genelde istenmez fakat muhakkak "bak ona uzun saç gidiyo ama" dedikleriniz vardır , hah işte onlar kimler mesela? Moda kategorisinde sormamın nedeni ise güncel cevaplar olsun istiyorum."aa bak geçen sene olurdu da bu sene çok demode" denebilir. Teşekkürler. 1- Brad Pitt2- Johnny Depp3- Aaron Taylor-Johnston4- James Franco5- Chris Hemsworth
Uzun saç herkese yakışmaz ama sana yakışmış. Gençken uzat saçını, içinde kalmasın. Ama saç uzatmanın kötü tarafı da her gün yıkamak zorunda kalacaksın, bu alışkanlık öyle bir yer edecek ki, ilerleyen yaşlarında da her gün saç yıkamaya veya duş almaya devam edeceksin. Bu söylediklerim tecrübemle sabittir :)))
her zaman kısa saçın erkekler için daha iyi bir görünümü olduğunu düşünmüşümdür.Kadını asil ve alımlı,çekici yapan önemli özelliklerden biriside saçıdır.Saçına iyi bakabilen erkeklerde uzatabilir.Ama erkek kızlar kadar saçına asla bakamaz...
Kıpkısa sevmiyorum, upuzun saçı da sevmiyorum. Kısaca ama dalgaları belli olurcasına.. İnsanın parmaklarını saçlarına çekim etkisi yaratıp, kaybolma hissi yaratmalı erkekte saç dediğin.
Şimdiii erkeklere sert bir görünüm yakışıyor toplumca. Bu topluma bakarsak eski zamanlarda sert ve erkeksi duran uzun saçken (ki Kuruluş Osman dizisini her ne kadar izlemesem de bu detay oldukça hoşuma gitti) şimdiki zamanda erkeksi ve sert duran kısa saçtır. Ha uzun saçlı erkeklerden bazıları da oldukça sert duruyor, ama onların yüz hatları sert. Eğer senin yanakların dolu doluysa, erkeksi bir yüzün yoksa yakışmaz ama tabii yüzünü zayıf (haliyle erkeksi) göstermek için belirli bir boya kadar uzatabilirsin. Bunlar ince iş anlayacağın 😉
çok fazla zun olmamak şartıyla 4-5 cm uzunuğundaki saçlar iyidir. ben mesela; okul açılacağı sıra bi kestiririm bir yıl götürür. baktım kulaklar falan iyice kapanmış. bağlanma kıvamına gelmişse tekrardan kestiririm.
tabiki kısa saç daha sporitf bi görünüm için tercih ediliyo. bende kısa saç taraftarıyım. genelde öznti tipler sacını uzatmaya caklısıyo sokakta alan görüyorum. bi erkek olarak bana berbat gelio kızlar ne düşünür bilemem ama...
saçlarım 1 senedir tekrar uzattım...yakıştığı için veya yakışmadığı için yapmıyorum hoşuma gittiği için uzattım...başkasının saç tarzı hakkındada ne söylediği umrumda değil...uzun saç en güzelidir derim geçerim...
Kesinlikle kısa ve bu kim ne derse desin çoğu kişi için böyledir tertipli berberde kestirilmiş kısa saçların verdiği temiz görüntü her zaman öndedir. Ama tabi herkes nasıl istiyorsa öyle kullanır.
En İyi Cevaplar