Saç Bakım Erkekte kısa saç mı uzun saç mı? helinwq Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kısa saç Uzun saç Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erkekte kısa saç mı uzun saç mı? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Erkek dedign kısa saclı olurUzun sac bana kadnsı geliyor 1 2 Yorumla Sefe001 +1 yıl Kısadan kastın? Model öner o zaman bakalım 🤔 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Dağınık salaş modeller Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Ben saçlarımın önlerini uzun severim kendimde 0 0 Yorumla
Bluedreams29 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ne kısa ne uzun ortası. Enseye inebilir. Düz veya dalgalıysa ama. Kıvırcıkta uzun iyi durmuyor. 1 2 Yorumla helinwq +1 yıl 3 numara? Yorumla hayalleriçindee +1 yıl Yakışıyor bazılarına galiba tanıştığın biri 3 numara traşlı Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Kısa saç 2 1 Yorumla helinwq +1 yıl Daha mı maskulen duruyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Erkek dedign kısa saclı olur
Uzun sac bana kadnsı geliyor
Kısadan kastın? Model öner o zaman bakalım 🤔
Dağınık salaş modeller
Ben saçlarımın önlerini uzun severim kendimde
Ne kısa ne uzun ortası. Enseye inebilir. Düz veya dalgalıysa ama. Kıvırcıkta uzun iyi durmuyor.
3 numara?
Yakışıyor bazılarına galiba tanıştığın biri 3 numara traşlı
Kısa saç
Daha mı maskulen duruyor
Kısa daha iyi duruyor.
Uzun saç bayan
Kisa
Kısa saç hem erkekte hem kadında ✂️👍
Orta ne kısa ne uzun