ayna aynaa soyle bana var mı benden daha tatlış akdkkds :P
Üff kahretsin çok tatlıyım!! 👑😄👯 Aynada kendine bakıp böyle şeyler söyleyenler varmı?
ayna aynaa soyle bana var mı benden daha tatlış akdkkds :P
O beğendiğin kaşını gözünü dudağını tenini sana veren rabbime şükretmek yerine kendini beğenip ego yapıp saçı açık yarı çıplak dolaşıyorsun.. Rabbimin verdiğiyle rabbime isyan ettiğin için utanacağına övünüyorsun garip.. Edep Ya hu!!
Rabbime isyan ettiğimi nerden çıkardın yarı çıplak gezdiğimi nerenden uydurdun? Saçmaladın.
Şukretmediğimi nerden biliyorsun ya sen hiç bişey bilmeden burada saçma sapan yorum yapma. Sana ne ben eğlencesine yapıyorum mizah seviyen düşükse bu beni ilgilendimiyor
Evet hep harikayım
pbs.twimg.com/media/BpAZZK7IQAE7iuK.jpg:large
Ajdkdkksdksls kahkaha attım
Sen sanatçısın o vakit ajkdkd :p
Uzgunken guldurdun ya 😂😂😂
baya sesli guldum sagol ☺
Böyle dile getirmem bazen içimden geçiyo. Ama bazende ay ne kötüü diyorum:D Ruh halime bağlı ama genelde aynaya bakınca güzel olduğumu geçiririm içimden. Kibir boyutunda değil tabi. bir sınırı var.
Bende sokağa çıkıp bağırmıyorum heralde ya aile içinde dalga geçiyorum gerisi tek başımayken soyluyorum 😄
Kendimle konusurum, bugün çok güzel bir gün ve herşey güzel olacak :) her gün bu cümleyi söylerim öyle çıkarım ama kendime özel bisey soyledigimi hatırlamıyorum :)
Oda iyiymiş 😊
Cevap
56Cevap
Sütlaç gibiyimdir bir kaşık alan du bişey anlamadım bir kaşık daha alayım der yine du bişey anlamadım bir kaşık derken kase bitmiş:/
aynada insanlar 6 kat daha güzel gözükürlermiş normalde 6 kat az güzelsin yani :D Güvenme güzelliğine bir sivilce yeter güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter.
Kıskançlıktan cevap alev aldı ajdkdlsl fotolarda da güzel çıkıyorum insanlarda soyluyor bunu napim sivilce çıkcak diye mi bekliyim :D
Of çok komik ajdkallsdlsjkslsa sen niye bu kadar kastın bacım yahu sanane Allah Allah :D
Sürekli yaptığım bir şey. Giderim var, çok güzel ve etkileyici konuşurum, ikna kabiliyetim yüksektir, ben demeyeyim de kim desin yani.
İnsanı kendinden iyi kim tanıycak yani 👊
Canım kendim ajdkkd 💆💆
Omzuma öpücük kondurup yine harikasın bebeğim diycem şimdi gaza geldim 😄
Dedim gitti 💃
böyle egoyla gizli kullanıcı olanları samimi bulmuyorum
Pohpohlanmaya ihtiyacım olsa fotoğrafımı koyar gizliden çıkardım 😭 ama burdaki abazaların ilgisine kalmadım resmimle değil ismimle takılıyorum amacım birini bulmak değil burada çünkü, diğer türlüsü kendimi pazarlamak gibi saçma bişey oluyor :dd
yo benim isimimde resmimde cismimde burada kendimide övmüyorum pazarlamıyorumda profilim bile gizli bunu napıcaz canısı? :D
Sen böyle bir soru sormuyorsun ama canısıı ben açık sorsam pazarlamış gibi olucam nasılım falan filan neyse benim çok işim olmuyor eğlencesine giriyorum sen takıl tabi :D
yalnız şunuda söylemeden edemivem yok burnyum güzel yok buna benziyorum deme insanlara arkadaş tavisyesi bırak onları biz söyleyelim kendini övme :))
Kendimi övmüyorum gördüğümü soyluyorum yani istersem kilomu boyumu her şeyi yazarım bu benim bileceğim bişey dimi övülmek için yazmadım çok ciddiye aldınız burayı :d
Madem Özgüven tavan neden gizliden yazıyorsun çok merak ettim :) ha üstelik özgüven güzel ama fazlası zarar.
Burdaki hesabımda zaten fotoğrafım yok Abazalar doluşsun istemiyorum ki ilgi görmeye ihtiyacım olsa açık yazardım ama bende fazlasıyla ilgiye tokum dun gece sıkıntıdan yazayım dedim. Özgüvenin fazlası zarar değil kendini beğenmişliğin fazlası zarar, ben kendini beğenmiş değilim kendini beğenenim :))
burnuma bakıp sağa sola eğiyorum napıyım ya deyip gidiyorum :D
Estetikkk 😄
Damla sonmez'in cekici bir yanini goremiyorum sahsi olarak.
Guzelsen de Allah bagislasin sahibine.
Allah Keske biraz akil ve mutevazilik vereydi iyiydi
Evet bende kendimi begenirim lakin bununla ovunmem.
Sende ovunme😄😄😄
Bende çok tatlıyım pembiş tarçın rengi gözlerimle elma yanaklarımla asdfghjkl :D :D
😄😄
Benimkisi biraz tersi aynaya bakınca bir nefret görüyor gibi geliyor ama halime sükür ediyorum
Güzel bakmaya çalış güzel gör :d
ins
Bu nedir ya bu nedir , bulunmaz hint kumaşı sanki triplere bak
Ne alaka kaarrdeşim öyle bir iddiada bulunmadım ki kendimi seviyorum bunun nesi garip özgüven eksikliği mi yaşıyorsun
Kendimi güzel sanmıyorum, güzelim çok güzelim sanane ya ahah seni beğenen yok mu neden bu kadar üzüldün ve sinirlendin?
Bana etrafımdakiler hep çok güzel bir kız olduğumu söyler ama ben öyle düşünmüyorum :D Daha doğrusu bu tarz şeylerle ilgilenmem :D
Soyluyorlarsa güzelsin kendini beğenmek kotu bişey değil yahu :D
Ben canım sıkıldığı zaman böyle dalgasına diyorum ya öyle herkes içinde değil zaten 😄
vala ben bile diyorum ya kara kara kaşlar gözler Allah özenmişte yaratmış diye :)) demeyen kız yoktur bence cool olmaya çalıştıklarına bakma :))
Aynen bencede yok ya erkekte yoktur hatta 😄 hep güzeliz hep çiçekkk 👯
Ayyy cidden ya bak bir ben değilmişim yapanda varmışş:D:D
Bence yapmıyorum diyen azcık yalan soyluyor 😄
Pls yazan yazan bir kız güzel olsa ne yazar... Ve aynada hergün kendimi gaza getiriyorum yakışıklıyım seksiyim diye
Pls ne alaka delirdiniz iyice adgvbk
kotu yorum yapmayın pls :d iyimisin bu senin cümlen :D
Bunun benim cümlem olduğunu biliyorum, pls yazan kız güzel olsa ne yazar ne alaka demek istedim :D
İtici bulduğum için yazdım :D
İtici bulacak başka bişeymi bulamadın pls ing bir kelime neyse ya 😄😄
Valla ben bir kere aynanın karşısına geçtim bu tipe yavşamayan kız ölsün artık dedim içimden
Ahaha 😄
Mk bugün de b*k gibiyim. Tipimi z. kiyim diyorum. :D :D
Ajsdkkskds 😄
Beni görsen ağzın açık kalır :)) bu insan mı l*n diye :)
İyi anlamda mı şaşırıcam kotu anlamda mı 😄
Güzellik görecelidir :)
Sen kendini tarif et ben canlandırayım o vakit :D
Brad pitti düşün o değilim jonnhy deepi düşün oda değilim juatin bierberi düşün oda değilim :))
fotoğrafını koymalıydın o halde, dile getirmek amaçsızca.
Ben kendimi nasılım diye sormadım ki? Ben böyleyim sizde böyle yapıyor musunuz dedim. Kimseye kendimi göstermek ya da beğendirmek amacı yok burada kendimi sevdiğimi soyluyorum eğlence amaçlı bir soru.
Hahahah ben kendime oyle demem, cevremdekiler zaten bol bol der gerek yok yani
Çevrendekilerin söylemesi farklı kendini beğenmek farklı :dd
Hahaha lutfen cevredekiler bu kadar soyluyorsa extra simartilmaya gerek yok.
Oo ayıpsın. Her gün olduğu gibi bugün de yakışıklıyım çok şükür. Erkeksi. IB
İşte bu 👏👏
En çok ben yapıyorum en çok benn. Aman tanrım yine çok yakışıklıyım :D
Fake olmasan eig seçicektim knk bari tanınmayan birinin fotosunu koyaydın ahdkdks
Ben her sabah okula giderken boy aynasına bakıp kendime öpücük atıyorum bugünde harikayım be diye :D
Aabdjskada ay olmasın gerek bu işte 👊😄
Olması gereken ajdkdks nazar değdirdiler çarpıldım abovv iyiki foto atmadım 😄
Özgüven sahibi biriyimdir ama aynada kendini övmek özgüven değildir.
Pff fazla ciddiye aldınız takılacak detay aynamı yani genel olarak kendini övuyosan tamamdır ha aynaya ha başkasına.
Yanılıyosun bence. Sen kendini beğenmedikten sonra başkası beğenmez kendini beğenmiş olmakla kendini beğenmek arasında bir fark var karıştırmayın :)
Kendimi beğendiğim kadar kimseyi beğenmedim kendime aşığım :D
İşte bu bebeğim 😄
İsme bakınca bebeğimi uygun gördüm seversin 😄😄
💃💃💃
Kendine iltifat edecek kadar komplekse girmedim daha.
Ne kadar ciddiye aldınız ya ahaha ben kendimi beğeniyorum bunun komplekse alakası yok. Ben kendimi beğenmesem sevmesem başkası hiç sevmez bunu unutmayın ve mutlaka herkes yapmıştır :)
Ne ciddiye alıcam. Ne yaparsan yap. Sadece herkesi kendin gibi sanmak yanlış. Ben yapmıyorum en azından. Kendimi beğensemde beğenmesemde bu beni ilgilendirir.
Beyninde problem mi var canım? Ben beğenen var mı diye sordum sen sazan gibi bir giriş yaptın okumayı algılamayı öğren çüzz
bazen dediğim oluyor ama genelde Allah affetsin bu ne l*n diyorum
Çok pasaklı haldeyken oluyodur o herkese ama özenip süslendiği zaman çoğu kişi diyodur bence :D
yok ya daha bu sabah oldu , okula giderken bir rimel süreyim dedim nasıl kirpik yav onlar hiç mi kıvrılmazlar bir kez daha tipime küfrettim :D
Kirpik kıvırıcı al kız bide sorun sende değil rimeldedir :p
yok ya kirpik kıvırıcımda var rimelde sağlam bir rimel ben beceremiyorum , en son tüm rimeli silip okula rimelsiz gidiyorum:D
Video izle Youtubedan beybi öğrenirsin ordan bir sürü şey 😄
eyvallah bacım :D . neticede çirkiniz ulan
Değiliz kız çirkin kadın yoktur hepimiz guzelizz bebek gibiyiz adkldla 😄
kendini kandırabilirsin ama ben asla , sede çirkinsin. öreneğin kızkardeşim çok güzel ben bişeye benzemiyorum yani diyorum artık genleri bana mı vermişler benim hakkımda kardeşimde çünkü. ne bileyim ya ana babamın bana yaptığı en büyük yamuk bu :D
beni bana hatirlariyor aynan bakmam, tras olurken bakarim.
Tras olurken mecbur tabii 😄
dışarı çıkmıyorum hiç, diğer erkekler üzülmesin diye ahahahaha :)
Zjdkksasks
hiç sevmem kendimi övmeyi beni başkaları övsün bu daha cok özgüveni arttırır okeyy
Başkalarının yanında kendimi beğenmişlik yapmıyorum tabiki yaa. Başkaları da övuyor merak etme kuzu 😄
Gizliden girio özgüven kötü bsi değil arkdslr yzmalta ayri bir ironi
Bu sitede fotoğrafım yok ama bir ismim var az çok tanıyan var o yüzden gizliyim. Pohpohlanmaya ihtiyacım olsaydı fotoğrafımı koyardım ironi bunun neresinde kuzu 😄
Bu siteden biriyle tanışmayı mesaj almayı falan istemiyorum böyle iyiyim ben yahu aa illa açık mı olucam :d
Herşey ortada söylememe gerek yok profilim veriyor cevabı benim yerime
ben tatlıyım ama kendime bakıp ne tipsizim l*n ben diyom nazar değmesin diye :D bu arada seda sen misin?
Seda kim yea :D
tipi tarif ettiğin eşgale uyuyor da :) seda diye bir tanıdık işte çok güzel o musun diye değilsen de bir foto falan göstersene bana :D
Değilim, gerek olduğunu düşünmüyorum:d
bence de gerek yok ama gerek olmasına da gerek yok :D
Genelde sacima laf söylüyorum yaptığım sekli bozmakta basarili sac tellerim var
Olur öyle 😄
Arada kendimi yalışıklı bulduğum doğrudur. Hemen arkasından şükrederim
uff beni de ayni kadir inanir a benzetiyolar ama tipim diilsin ;/
Bazen oluyor oyle dedim bazende tam tersi 😩
Değişiyor tabi aynen :D
Arada yapıyorum bende oyle şeyler 😃
Yanii herkes yapmalı 😄
''Üff kahretsin'' de kalıyorum
Devamı da gelir knk :/
barı bır resım atıp sorsaydın ama demekkı guzelsın
Yok bea benim tel sıkıntılı resim atamıyorum zaten can sıkıntısına sordum 😄
@keremcan34 söyler :D
Oldu tşklr
Fiziğimi severim:)
Bana kalsa ben de brad pit im:)
Sana kalsın o zaman :d
Bir kere demiştim de ayna suratıma tükürmüştü
Ayıp etmiş gayet tatlışsın ^^
Seni gibi olsam, bende derdim, ama bende yok :))
Vardır vardır ^^
İstersen olur beybii 😘
Bende hep yine pacoz gibiyim diyorum 😂😂😂
Arada olur o ya :D
İşten çıktım çıkalı böyle ahah 😂
Arada oluyor bu durumlar bana ☺
Herkese oluyodur 💃
Yuzdelik dilimleri farklıdır ama ☺
aynalara para yetiştiremiyorum yav:/
Ahahshaa 😄
:D yok valla genelde bugun yine okuz gibiyim derim
😄😄😄😄 deme öylee
damla sönmez güzelse sende güzelsin
Bence güzel 😄
işte sence :D
Önemli olan bence olması :d
İmkanım olsa kendinle evlenirdim la :Dd
Ahahaha aynen 😄
Yoh geldi yine tipine tükürdümün diyorum.
😐😐
Demem damla sönmezde kim 😕
Google var :d
Bakmaya üşeniyorum 😐
Bakma o zaman 😒
Bakmicam zaten 😆
Yalan degil valla evden her cikmadan diyorum
Vuhuu bugün yine yakışıklıyım felam 😎
Ahahah aynen oyle Yapiyom.
ben çok güzelim hadi kapışalım asd
Foto atacaktım pcye geçip ama sonra tanıdık görür de rezil olurum ks de nasılım diye soruyor derler kskdldlaa kapışmayalım yaşasın guzel kızlar 💃💃
iyi de ne yapabiliriz
Bir şey yapın demedim ki
:))
Ben tersine kendimi gömüyorum
Gömme 😄
Bunu Diyen Egoisttir !
Yoooo
Egosunu Tatmin Eden Kişidir !
Sanane çirkin uf adfgb
Mal Mısın Nesin? Kezban Ya !
Aa ruh hastası ! ! Ahdjns tamam atarlı genç ! !.. 😄😄
Cidden Saçma Sapan Konuştun !
Ben aynaya baktımmı yorumsuz kalıyorum :D
:Dd
damla sönmezi hiç beğenmiyorum :D
Ben çok beğeniyorum :d
Çoksa benzemiyoruz ya öyle tvde gördüm bir kaç kişi demişti bak sana benziyor diye. Gözlerim burnum benziyo ama boyum uzun ondan tabi bide yüzüm daha küçük onunkinden :D
Uf uğraşamiycam seninle ajdnk
Yok akdkdl
Nys :s
İnş 🙏
Görmediniz ki ya neyse sağol 😄😄
Öyle özelliklere sahip olmadığım için yapmadım
Peki :/
Lanet olsun bu günde çok yakışıklıyım
Timim 😁
😀😀😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar