Kişilik & Karakter Aynadaki sizi beğeniyor musunuz 🤔? zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Aynadaki sizi beğeniyor musunuz 🤔🤣Ayna ayna söyle bana var mı benden çirkini 🤣🤣 Aynadaki sizi beğeniyor musunuz 🤔? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Dış görünüşümü beğenmiyorum ama düşüncelerimi seviyorum 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çoğu zaman ruh halime göre değişiyor bu durum. Genel olarak beğeniyorum ama her kadın gibi daha fazla beğenme arzusu var elbette. Bu yüzden örneğin spora daha çok ağırlık veriyorum kilo almamak adına. 0 0 Yorumla
Kallabillii Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ablacım ben çok beğeniyorum. Genetik biliminin ve doğal seçilimin medhar-ı iftihârıyım. Allah beni yarattıktan sonra yedi gün dinlenmiş. 0 0 Yorumla
ZırhıPaslıKahraman Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 931 cevap paylaştı. Beğenirim ya. İnsan azmanı bir tip, hafiften Escobar göbeği. Nerdeyse kendime yükseldim şu an :D 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Tıraş da oldum ki daha çok beğendim.. 😄 0 0 Yorumla
Aydabrkn Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 749 cevap paylaştı. Beğeniyorum kendimi, seviyorum aynadakini 🥰 0 0 Yorumla
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Genelde beğenmiyorum 0 0 Yorumla
мєтιѕ_-_ Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Dış görünüşümü beğenmiyorum ama düşüncelerimi seviyorum
Çoğu zaman ruh halime göre değişiyor bu durum. Genel olarak beğeniyorum ama her kadın gibi daha fazla beğenme arzusu var elbette. Bu yüzden örneğin spora daha çok ağırlık veriyorum kilo almamak adına.
Ablacım ben çok beğeniyorum. Genetik biliminin ve doğal seçilimin medhar-ı iftihârıyım. Allah beni yarattıktan sonra yedi gün dinlenmiş.
Beğenirim ya. İnsan azmanı bir tip, hafiften Escobar göbeği. Nerdeyse kendime yükseldim şu an :D
İltifat bile ediyorum
Tıraş da oldum ki daha çok beğendim.. 😄
Beğeniyorum kendimi, seviyorum aynadakini 🥰
Aşık olacam die fazla bakmıyorum 😂😂
Bazen
Harikayım 😄
Genelde beğenmiyorum
Kendimle barışığım
İlah gibiyim masallah
Beğeniyorum
Evet.