Hangi çamaşır deterjanını kullanıyorsunuz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Merhaba,
Birçok deterjan markası denemiş bir temizlik delisi olarak size kendimce tavsiyeler vereceğim. Çamaşır yıkarken ariel ile mi yoksa omo'yla mı yıkarsınız? Sizce en iyi deterjan Rinso mu, Omo mu, Ariel mi? Siz hangi deterjanı kullanıyorsunuz, sizce ariel mi persil mi, yoksa persil mi rinso mu?
Deterjan alır ve seçerken dikkat ettiğim bir iki nokta vardır. Önce onları sayayım da sonra hangi deterjanı seve seve kullandığımı yazayım.

Piyasada kalitesi ile güvenilen ve öne çıkan bir kaç marka var. Çamaşır deterjanı deyince akla gelen gelen bir kaç marka da genelde bunlar oluyor. Ben de bir anne olarak elbette önceliği deterjanın içeriğine veriyorum. Bu yüzden doğal içerik kullanan markalar öncelikli tercihim oluyor. Bu aralar favorim ürünlerinde #doğanıngücü ‘nü kulanan Rinso ürünlerinden yana.
Çamaşırda deterjan seçimim öncelikle çamaşırın türüne, sonra leke yoğunluğuna göre oluyor. Özellikle sıvı deterjanlar şu aralar göz bebeğim. Renklilerde Rinso Aloe Vera çamaşırlarımın renklerini çok iyi koruyor ve de doğallığının yanında uygun fiyatı ile cebimi de yormuyor.

Bununla birlikte beyazlarda hala toz deterjandan vazgeçemiyorum. Rinso Deniz Mineralleri özellikle beyazlarda etkisini çok güzel gösteriyor, ben kullandım, aşırı memnun kaldım...

Eee bunlar benim kriterlerim. Size de bunları baz alarak deterjan almanızı tavsiye ederim. Şimdi bu kriterleri baz alarak seçtiğim deterjanı güzelce açıklıyorum.

Sizin ayrıntı ve başlığa yazdığınız deterjan markaları da deneyip fikir sahibi olduğum markalar. İkisi de çok kaliteli. Ama gelin görün ki birinin kokusu bir tuhaf olduğu için birinin de fiyatı epey bir fazla geldiği için kullanmadım. Kalite önemli ama koku ve uygun fiyat da benim için önemli. Bana sıkça soruluyor: Persil mi rinso mu, ariel mi persil mi, omo mu ariel mi, ariel mi omo mu diye.. Ben de diyorum ki bana hangi varyasyonla gelirseniz gelin cevabım tek: Rinso Doğanın Gücü!

Yukarıda saydığım kriterlere uyan bir marka var. O marka da tabiki Rinso. Tek pakette veya kutuda kalite, uygun fiyat, hoş koku ve renklere uygunluğu barındıran bir marka. Sıvı ve toz deterjan çeşitleri var.

Siyahlar, beyazlar, beyazlar & renkliler için ayrı ayrı çeşitleri var. Hepsini denedim ve her anlamda çok sevdim. Size de kesinlikle tavsiye ederim.
Yukarıda her Rinso çeşidini belirttim. Uzun zamandır toz deterjanını bir süredir de sıvı deterjanını kullanıyorum. Her yönden mükemmel.
ariel kullan beyazlar ayrı olacak.bimden yumuşatıcımı kullanıyorsun yumoş konsantre en iyisi.
bilmiyorum hiç görmedim iyi diyorsan
Renklilerde ariel beyazlarda omo diyorum ve 2sini birbirinden ayırt etmiyorum <3
ariel iyi değil Omo daha iyi ;)
Persil, omo
evde isem persil gold, işte isem elimize hangisi ulaşırsa ona da şükür.Makina bozulmasın yeter...asdsada
Hemşehrim biz de deterjan kullanıyoruz ama bize neden sormuyorsun?
Yengen memlekete gitti işlere ben bakıyorum şimdi bilirim :)
Olmaz o senin istediğin bence. Ayıracaksın onları. :D
Dolmasın be dostum, yarım çalıştır ya da temizler daha da temiz olsun ve çabuk yıpransın diye temizlerden de sokuştur yanlarına. :)
Evlenirken az çamaşırı yıkama programı olan makine al benim gibi.
Cevap
10Cevap
Çamaşırlarımı gücünü doğadan alan harika kokusuyla ve kalitesiyle Rinso ile yıkıyorum kullandigim süre zarfında çok memnunum.
ekonomi yapıyoruz açık deterjan kullanımı...! beyazlar ilk günkü gibi beyaz ve parlak olmuyor :))))
renklilerde aşk dan yenik düşmüş suratlar gibi soluyor :((
çekiştirince cartttt diyede 2 yıkamda yırtılıyor ((( nedense ...
Merhaba
Bir çok markayı denemiş biri olarak temizlik be kokusunun kalıcılığı ile vazgeçmeyeceğim tek marka OMO ACTİVE
ariel in kokusu daha guzel sanki..
:)
Ewt..parasida iyi ama :)
Euro mu TL mi :)
Burda 1.5 litresi 6 euro
Hollanda yaa..hatta bugun markett ozellikle dikkat ettim ariel i gorunce 6.59 di :))
ariel kullaniyoz gari
Sonra gote gelmesin cocuk :D
iyi ama kokusu cok cok guzel olsun diyorsn formil öneriyorum :D
Persil hem renkli hem beyaz önerebilirim
arap sabunu en iyisi :)
ariel dha karizmatk geldi
çamaşır mı annem ilgileniyor o işlerle:D
onu ilerde düşünürüm :D
daha iyi:D
annem ne güne duruyor yada yeni kıyafetler alırım yada kuru temzleme felan seçenek çok
omo iyidir. ama parama göre.
ben persil kullanıcam banane
hiç denemedim kanka :D
omo ve de yumoşşş mmm
Ev annem sebebiyle nereye baksam deterjan var.
ikisi de israil malı. tursil iyidir
Yıkamıyorum yıkasamda sabunla yıkarım herhalde.
Migrosmatik :D
omo
derede tokmakla
+ 1 Kanks.
Ariel kullanıver
alo
arielci geldi hanım
zümrütevlere :D
hacı nasıl tipim sexy yim dimi
İkiside degıl
Sana ne lazim tatlim
Ben hic anlamam biliyo musun canisi. Kosla gibi bir sey var al onla yika yani veya bir markete git ordaki saticiya sor ha ne dersin takilalim mi skljdsgds
Bugun kendimi 4 5 yil once yillarimdaki gibi hissediyorum ergenlikteyim bugun beni affet dostum
Bildigim oglnlar gibi yapariz tatlim seni de kafaya takma
Sacima boya, elime manikur, telefonuma elma olur musun?
Guzel oldugum kadar simarigimdir ama ben
yersin gotune saplagi kocuum kimse bana gotunu donemez
le tursıl :)
persil
yıkamıyorum
hacı şakir
Omo
OMO/SOS
omo ile.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?