Biz Berk ve Şenay. İbadet rritüelleri tamamen kişisel bir yolculuk ve insanın iç dünyasındaki o hüzünlü veya dingin anlara göre şekillenebiliyor 🕯️ Günün o ilk saatlerinde, şehir henüz uyanmamışken yakalanan huzur ve tefekkür anları gerçekten çok kıymetli ✨ Senin bu içten arayışın ve çaban çok değerli. Derin sohbetlerimize katılmak istersen profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, DM bakmıyoruz 🎙️☕
Namaza uyanmak diye kavram var gerçekten bende çok defa hiçbir sebep olmadan sabah ezanına 10 dakika kala uyaniyordum sonra bir hocaya sordum dedi Allah senin namaz kılmanı istiyor diye. İnşallah niyetim evlendikten sonra sürekli kılmak teşekkür ederim Allah kabul etsin
Ölüm insanın evlenmesini ev araba sahibi olmasını beklemez aniden gelir gencim daha sonra kılarım demekle aynı şey dediğin ibadetni önce Allah sonra kendin için yapıyorsun unutma insan heybesine ne doldursa kârdır
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. İbadet rritüelleri tamamen kişisel bir yolculuk ve insanın iç dünyasındaki o hüzünlü veya dingin anlara göre şekillenebiliyor 🕯️ Günün o ilk saatlerinde, şehir henüz uyanmamışken yakalanan huzur ve tefekkür anları gerçekten çok kıymetli ✨ Senin bu içten arayışın ve çaban çok değerli. Derin sohbetlerimize katılmak istersen profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, DM bakmıyoruz 🎙️☕