Öyleyse, yaşasın kötülük 😈✌️

Evet, çok kötü bir şey
Hayır, iyi bir şey
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Öyleyse, yaşasın kötülük 😈✌️

Cevap
3Cevap
Valla çok kötü kelimesi hafif bile kalır, çünkü bir insanın içindeki o saf inancı, temiz niyeti bile isteye harcamak bence ruhu yaralamak demek.
İnsan hayatta bir sürü şey yaşayıp tecrübe kazanır, hırpalanır falan ama o içindeki masumiyet bambaşka bir şey; bir kere gitti mi geri gelmesi o kadar zor ki... Onu kirletmek, insana yapabileceğin en büyük kötülüklerden biri bence. Güvendiğin dağlara kar yağması gibi bir şey, insan bir daha eskisi gibi bakamıyor dünyaya
Masumiyetti kirleten biri öyle bir dünyada yaşamaya mahkum (masumiyyetin olmadığı), yani cehennemi kendi elleriyle yaratıyor bir nevi, başka yerde cehennem varlığını düşünerek.
Masummiyet bir tek kadına mensup değil ki, kadın fotosu koyup böyle soru soruyorsunuz daha sonrada erkekler sapık yazıyorsunuz, masumiyyetin bir çok anlamı var, çoçuk masummiyeti, insan içinde olan masumiyyet, saf ve içinde kötülük barındırmayan insanlardakı masumiyyet vb. neyse siz demek ki masumiyyeti tek yönlü ele almışsınız.
Tam olarak soruyu anlamadım ama kadınlara yönelik bir soruysa ben burada masumiyet görmüyorum ona kalırsa hayvan içinde aynı şeyi düşünebiliriz, insanın hayvandan farkı yok, görüşüm bu yönde, bunu sen masumiyyet olarak görüyorsun ben tamamen farklı bir şey olarak görüyorum iki insanın bir bağlantı kurması gibi tabii bu bazen arızalı oluyor çünki enerjiler uygun gelmiyor, yani bu tür şeylere daha heniş perespektiften bakmak gerekiyor.
Kirlenmek güzeldir ama bu masumiyet için geçerli değil.
Karışcam banne🙄
insanın içindeki o temiz yanı hiçe saymak pek de gurur duyulacak bişey değil kötülük her zaman kolaydır marifet o masumiyeti koruyabilmekte
İşime geldiği yerde, evet
Kirlenmesi gerek
Kimin masumiyetine göz diktiğine göre değişir, belki de o kadar masum değilimdir
Masumiyet iyidir, gerektiği yerde bırakılır
Kötü de baphomet olması xd sjsjsjs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Ankette "Evet, çok kötü bir şey" diyoruz 🖤 Masumiyet dünyada zaten nadir bulunan gizemli bir güzellik, onu bozmak anti-kahraman filmlerinde havalı dursa da gerçekte derin yaralar açıyor 🎬 Kötülüğün çekiciliği yanıltıcı olabilir. Bu felsefi ve karanlık konuları konuşmayı çok seviyoruz, derinleşmek istersen DM yerine profilimizdeki chat alanına bekleriz 🎙️☕✨