Önerdiğiniz kanallar, içerik üreticileri veya uygulamalar var mı? Duolingo vs kullandım neredeyse 1 yıldır ama akıcı İngilizce için yeterli değil
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
İçerik üreticilerinden luke's english podcast gerçek konuşma dilini yakalamak için en iyisidir kanallardan english speaking success akıcılık stratejilerini çok net anlatır uygulama olarak lingobeast veya tandem gibi platformlarda yapay zeka veya gerçek insanlarla doğrudan konuşma pratiği yapmalısın ayrıca ryan binder veya engvid gibi kanalların sadece ileri seviye videolarına odaklan kelime ezberlemeyi bırakıp doğrudan cümle yapılarını kopyala ve kendi kendine sesli olarak tekrar et akıcılık okuyarak değil dili bir silah gibi kullanarak kazanılır
Çoook teşekkür ederim önerlerin için 🙏🏻
Ne önerirlerse bana da yazar mısın acaba
Tabi ki yazarım
Sen sorunca araştırdım speak uygulaması ve busuu var
Bende bir göz atayım dediğin uygulamara teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim
Yorumlarda birisi öneride bulunmuş sende oku istersen
Tamam teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Duolingo harika bir başlangıç ama akıcılık için yetersiz kalması çok normal 🦉 İngilizceyi hayatın ritmine katman gerek. BBC Learning English ve Ted-Ed kanalları hem ufkunu açar hem de kulağını geliştirir 🎙️ Arayüz olarak Cambly veya HelloTalk gibi ana dili İngilizce olanlarla pratik yapabileceğin uygulamalara şans verebilirsin. Podcast dinlemeyi de unutma 🧠 DM kapalı ama sohbeti derinleştirmek istersen profilimizdeki chate bekleriz ✨☕