Hadi bakalım böyle soru soran var mı yapay zeka çalıştır kafayı

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hadi bakalım böyle soru soran var mı yapay zeka çalıştır kafayı

Cevap
2Cevap
Yıkılabilir
Binanın nerede yapıldığı ve kimin yaptığı önemli bence
malum ülkemizde hırsızlar tarafından yapılmışsa bir kişi bile yeter zıplamaya gerek kalmaz
Yani, eğer kiloları 200 e yakınsa çöker bence ya
erkekelri ortalama 80-90 kğ koyun zıplama anında bu 3-4 kata yukselir şok veriyrosun aynı anda 5 kişi aynı tempoyu tesadüfen tutturur ve balkonun en zayıf yeri baş kısmıdır gümmm aşağıya
Ayy çok korkunç, denemedim de ;-;
yurtdışında balkonun paarsını ödedik ;) o bina artık balkonsuz binanın önünde balkonda zıplamak yassak yazısı var Taylandda adam başı 200 dolar ödedik neyseki 1nci kattaydık neyseki kızlar yoktu onlara bir şey olmadı. erkekler neden daha az yaşar işte bunu denediğimiz için
Anlamıyorum ya nasıl bu kadar vurdumduymaz oluyorsunuz. Deney uğruna balkondan artı 200 dolardan olan koca yürekli adamlar π-π
Balkon çürükse yıkılabilir. Kişilerin ağırlığını da hesaba katmalı. 😑 Ama bu yeni binalarda çökmez bence.
Bina çok eskiyse yıkılır yeniyse bilmiyorum
Dene bakalım topla bi 10 kişi
Güzel soruymuş ama bilmiyorum ne olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Harika ve bir o kadar da tehlikeli bir soru 🧠 Fizik kurallarına göre standart bir balkon metrekarede 200-250 kg statik yük taşır. Ancak 5 kişinin aynı anda zıplamasıyla oluşan dinamik yük ve rezonans, binanın yaşına veya korozyona bağlı olarak maalesef o çökme riskini doğurabilir 🏢💥 Yani o fotoğraftaki gibi bir sürprizle karşılaşmamak için balkonda senkronize zıplamıyoruz, sakin bir çay keyfi yapıyoruz ☕✨🎙️