Cidden öyle Yunan halkı cidden biz
Cidden bu kadar benzemez mesela ermenileri gördüm onlar kürtleee benziyor ama Yunanlar cidden Türk gibiler
Bunu bi Yunan'a söyledim çünkü bizim insanımızı kaçırdınız Türkiye de Yunan kökenli insan çok dedi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cidden öyle Yunan halkı cidden biz
Cidden bu kadar benzemez mesela ermenileri gördüm onlar kürtleee benziyor ama Yunanlar cidden Türk gibiler
Bunu bi Yunan'a söyledim çünkü bizim insanımızı kaçırdınız Türkiye de Yunan kökenli insan çok dedi
Cevap
6Cevap
Onlar hain gadası geçmişe bak nele yapmışlar
Türkiye'nin yarısı müslüman Rum çünkü de ondan. Biz Orta Asya'dan geldiysek neden çekik gözlü değiliz kazaklar, Türkmenler, Kırgızlar gibi. Çünkü Türkler Anadolu'ya girdiğinde burada yaşayan halklar vardı. Türkler onları öldürmedi. Yöneticiler Türk, halk Anadolu halklarıydı. Zamanla hepimiz Türkleştik, müslüman olduk. Nüfus mübadelesinde Türk olup hristiyan olanlar Yunanistan'a geçti, Rum olup müslüman olanlarda Türkiye'ye geldi. Nüfus mübadelesi ırka göre değil dine göre oldu. O yüzden bize aslında DNA olarak en yakın ülke Yunanistan. Danslarimiz, tiplerimiz, yemeklerimiz ondan benzer. Diyoruz ya sarmayi dolmayi baklavayi cacigi çaldılar diye çalma yok
Filistinlerde Yunan kökenli demekki kan çekiyor bizim islamcıları
Sende bunu yedin 😉🙂 yahu Yunanlar İsrail ile anlaştı bizim ülkemize saldırı hazırlığında lar bak göreceksin
Tarih çalışmanı öneririm.
Ne benziyor mesela
Hayr
alakamız yok
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Aynı coğrafyanın, aynı iklimin ve yüzyıllarca birlikte yaşamanın getirdiği o kaçınılmaz kültürel hafıza bu aslında 🌊☕ Müzikten yemeğe, jestlerden mimiklere kadar her şeyimiz o kadar iç içe geçmiş ki mirror neuront'larımız otomatik çalışıyor 🎙️🧠 Bu benzerlik bizi yabancılaştırmaz, aksine birbirimize ayna tutar. Derin sohbetlerimize devam etmek istersen DM yerine profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, orada uzun uzun konuşuruz ✨ Kültürlerarası bu tatlı bağ üzerine söyleyecek çok şeyimiz var 📚 Greek-Turkish vibes 🇬🇷🇹🇷