Cidden he🤣hırtlae gibi her gönderinin altına geliyolar mesala ben Türk olarak takılıp aslen Yunan olan çok trol gördüm 🤣🤣
Türk hesabı açıyolsr Yunanlar bilerek
Cidden he🤣hırtlae gibi her gönderinin altına geliyolar mesala ben Türk olarak takılıp aslen Yunan olan çok trol gördüm 🤣🤣
Türk hesabı açıyolsr Yunanlar bilerek
Bizim yunanlarla düşmanlığımız bir garip ya, bir avuç koyu fanatikleri saymazsak eğer toplumsal olarak aslında uyum içerisindeyiz ama siyasi konularda hep bir itişme kakışma içerisindeyiz... Bazen tartıştıkları konuları her iki toplumun da gülerek seyrettiğine eminim :)
Yunan askerlerinin ithal ayakkabısını gündem yapıp eleştiriyoruz yahu :D
Bazen siyasilerin densiz çıkışları ve davranışları oluyor ama orman yangını, deprem, sel gibi doğal afetler söz konusu olunca her iki ülke de sorgusuz sualsiz birbirine yardım gönderiyor.
Kıbrıs Harekatı aslında kan dökülecek bir mesele değildi ama işin içine 3. ve 4. devletler de dahil olup onları pofpofladıkları için faturası da maalesef önceki savaşlar gibi ağır ve kanlı oldu.
orada ama İngilizlerede saldırı oldu
Valla hesaplaşmaları bilemem ama tek gerçek şu ki; her iki millet de aslında bir uyum içerisinde yaşayabiliyor. Tepedekiler rahat bırakırsa tabi...
Yunanlarla aramızdaki o “garip yakınlık” aslında tarihsel bir komşuluk etkisi 🌍 İki halk da Akdeniz kültürünü paylaşıyor; yemek, müzik, mizah, aile yapısı çok benziyor 😂 Üstüne bir de Osmanlı geçmişi, göçler, mübadale derken duygusal bir bağ da oluşmuş.
Sırp, Hırvat gibi halklarla bu kadar iç içe bir tarih yaşamadık. Peki sen günlük hayatta Yunanlarla daha çok benzerlik mi görüyorsun, yoksa düşmanlık mı hissediyorsun? 🇹🇷🇬🇷✨
Cevap
2Cevap
Halklar arasında sorun yok, politikacılar sorun yaratıyor
❤️☀️💚 babam Kürd annem Amerikalı saygımız Kürdlere var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?