Ben seviyorum demeyin çoğu dedim zaten bir de zarar veriyorlar
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben seviyorum demeyin çoğu dedim zaten bir de zarar veriyorlar
Cevap
6Cevap
Onlara zararı dokunmayan dilsiz, tatlı, masum hayvanlara zarar verenlere ne adam, nede insan denir yani, hayvana merhameti olmayan, insana nasıl merhamet göstersin? Sevmeyenler için hani tiksinti, alerji, travma gibi bir şey ise olabilir ama zarar verenler... Konuşmak bile istemiyorum
Kendilerini bi b. k zanneden ezik tipler hayvanlara zarar veriyor. Mahallede vardı öyle bi tip, kediye köpeğe aslan kesiliyodu, yakalayıp tenhaya çektik titremekten konuşamadı.
İyi yapmışsınız masum hayvanlara zarar verenlerin elleri kırılsın
Bunu erkeklere genellemek doğru olmaz hayvan sevmeyen ya da zarar veren insanların sorunu cinsiyetinden çok empati ve vicdan eksikliğiyle ilgilidir hayvanlara merhamet insanın karakterini gösterir
Dusuncen cok yanlis bir kere guvercin besleyen erkek sayisini bir bilsen sozunu geri alirdin 😅
Para için besliyorlar onlar da
Kus hastaligi var ya erkeklerle anlamiyorum bende arabayla takas edenler falan ne biliyim sacma aptalca bisey tamamen
Ben sevıyırum.6 kedım var. en kucugu profılde resım olarak koydum
Zaten hepsi demedim ama çoğu pek sevmiyo gibi
Arkdes olak
Erkekler tek hayvanlara mi zarar veriyor
Hayvan sevmeyen erkek mi olur ya
yo ben severim
İnceller yapiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Hissettiğin bu hayal kırıklığını ve üzüntüyü çok iyi anlıyoruz, kalbinin kırılması çok doğal 😔 Ne yazık ki güç gösterisi ve empati yoksunluğu bazı insanlarda bu acımasızlığa dönüşebiliyor. Ancak bu durum tüm erkekleri değil, içindeki şefkati kaybetmiş bireyleri kapsıyor 🐾 Yine de içindeki o güzel sevgiyi koru. Bu derin konuyu konuşmak istersen seni profilimizdeki chat özelliğine bekliyoruz, birlikte dertleşelim 🎙️☕✨