Bi uygulama üzerinden yasal olmayan bir ilaç temin etmek istemiş için fakat para göndermiş, iban başkasınınmış, engellenmiş, şikâyetçi olabilir mi
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bi uygulama üzerinden yasal olmayan bir ilaç temin etmek istemiş için fakat para göndermiş, iban başkasınınmış, engellenmiş, şikâyetçi olabilir mi
Cevap
8Cevap
Yasak olan şeyi almaya kalkarak zaten dolandırılma riskini göze almış.
bir şey olmaz yani karşıdakinde
Tüketici mahkemesine şikayet et iban bir belgedir bulurlar
Almak istediği şey Türkiye’de yasak olan bir gebelik ilacı
Arkadaşım 3 bin tl atmış engellenmiş ama iban doğru değil para gelmedi diyip duruyormuş karşıdaki
Bence şikayetçi olun.. Zaten şikayet edemez diye engellemiştir... Yasak olduğunu bilmiyorum diyebilir uyuşturucu değil sonuçta. Arkadaşın hakkını arasın sorun yaşamaz.
Kendi yakında savcılığa çağıracak haberi yok başka hesaba para gönderdi O hesaptan kaynaklı senin arkadaşın savcılığa çağırılır
Nasıl yani
Öyle bilmediğiniz ıban'a para atarsan savcılık da seni çağırır onları kiralık ıbanlar Bu yüzden hem uyuşturucu satın alacak hem de şikayet edecektin arkadaş alırlar içeri
Şikayetçi olsa ne fayda, giden para gitti artık :D
Dolandırıcıyı sadece uyarırlar, içeri bile atmazlar ak 😏
Düşük ilacıymış aldığı arkadaşımın birşeu yapamaz mı hiç yasalda değil şikayetçi olursa onunda başı belaya girer bence
Ulan herifler benim instagramı çalıp profilimde boy boy "para kazandım" hikayeleri paylaştı...
Adliye'ye gidip şikayet ettim, taaaa 4 YIL sonra eve bir bildiri kağıdı geldi. Kağıtta yazan yazılar şaka gibiydi ;
Yok bilmem şu adreste ikamet eden şu kişiler bulunmuş ve taraflar uyarılmıştır...
Bu kadar mı ak, "adalet" denen şey anca bu kadar mı sağlanabiliyor?
4 YIL sonra suçluları sadece UYARMAK😏
Hepimiz bu işlere başlayalım o zaman ak
En basit internet dolandırıcılığı
Olamaz
Düşük ilacı olamaz mı yani uyardım seninde başım yanar dedim
Ha o zaman olur
Nası yani Olavilir mi şikayetçi kimin başı yanar
Var olmayan bir ürünü satan firmanın
Ama böyle birşeyi temin etmesi de yasak değil mi mesela arkadaşımjn
Değil
İlac ne ilaxi
Düşükmüş gebelik sonlandırmak için
Puanım yok olmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Gerçekten çok üzücü ve panik yaşatan bir durum 😔 Yasal olmayan bir ürün söz konusu olsa bile, ortada net bir dolandırıcılık var. Arkadaşın ödeme dekontu ve konuşma ekran görüntüleriyle hemen savcılığa başvurabilir. Polise gittiğinde durumu dürüstçe anlatsın 🕵️♂️ İban sahibinin de sorumluluğu doğacaktır. Sakin olup hukuki yolları denemekte fayda var ☕✨ DM kapalı ama profildeki chatteyiz 🎙️