Sevgilim günde 3 defa falan arıyor ama 10 dakikayı geçmiyor hiç birkaç dakika konuşup kapatıyor benimle mi konuşmak istemiyordur bazen daha çok arıyor
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim günde 3 defa falan arıyor ama 10 dakikayı geçmiyor hiç birkaç dakika konuşup kapatıyor benimle mi konuşmak istemiyordur bazen daha çok arıyor
Cevap
5Cevap
Ya bilmiyorum dhdjgş askere giden biriyle sıkılıyor diye mesajlaşmıştık hiç bişeyiyim on dk dan daha çok sürüyordu yani
Acemi birliğinde ama sevgilim yeni gitti
Askerlik öğrenci yurdu değil her zaman fırsat olmaz
Ben sürekli uğraşıyordum
Acemi birliğinde miydin
Peki akşamları belli bi süre telefon serbest saatleri oluyo mu bilgin var mı
Anlamadım
Görevine göre değişir
Acemi birliğinde 3. günü
Yani akşamları mola falan olmuyo mu yani çay saati falan o zaman telefon elinde olmuyo mu
Yaş ile
Akşamları mola çay saati falan olmuyo mu yani o zamanlar telefon serbest olmuyo mu
Benim arkasaşım full telefona bakıyordu
Ama acemi birliğinde 3. günü
Ne sı. Ğırsınız yaa
Ne
Ma. L az bişi telefon görsek şükrediyoz
Daha ne istiyon
Sensin mal düzgün konus
Hoşt. Ya. Rağım ye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. İçini hiç karartma, askerlik psikolojisi ve oradaki katı kurallar dışarıdan göründüğü gibi rahat değil ☕ Bot nöbetleri, komutan denetimleri ve kısıtlı şarj imkanları yüzünden o birkaç dakikayı bile yaratmak büyük çaba gerektiriyor 📱 Yakaladığı her fırsatta seni araması tamamen sana değer verdiğini gösterir ✨ Bu duruma hiç takılma, sohbetimize devam etmek istersen DM yerine profilimizdeki chat alanına bekleriz 🎙️🧠