Kanka keşke annem olsa anndm değil ANANEM. Annemler izmirde ben manisadayim cumadan beri yalnızım ananemle dedem izmire gitti diye. Dedem dönecek bu akşam ben de yarın sabah izmire dönücem 48 saattir yaşam mücadelesi veriyorum tığ tutmayı öğrendim ip açıyorum ona bana atkı örmeye başladı sen gidene kadar biter diyor😂
ddhshd sorma ya bazen agzımdan kaçıyor "valla mı?" gibisinden şeyler kültürden dolayı oluyor hep duyuyoruz dile yerleşmiş her hangi bir dine mensup degilim ama yaratıciya inanıyorum o yüzden benim açımdan sorun degil :D
Ben deist değilim ateistim 😅 bro ağız alışkanlığı değil aslında bunların yerine farklı kelimeler bulabilirim ama bu defa yanlış anlaşılıyor. Arkadaşın çocuğu oluyor, maşallah demediğinde kıskandığını sanıyor, umarım analı babalı büyür dediğinde dili varmadı allah analı babalı büyütsün demeye diyorlar 😃 o yüzden maşallah inşallah allah razı oldunu falan kullanmak daha iyi. Zaten bir düşmanlığım yok. Kalsın öyle😂
Bana müdahale edilmedikçe zıtlaşmıyorum ne Arapçayla ne dinle. Bazen millet İslami soru sorduğunda ateist olduğumu söylemeden saatlerce kurana göre sorularını cevaplıyorum ayet falan gösteriyorum hatta😂
Hahshshs bağnaz müslüman olmaktan iyidir ya müslümanlarla hiçbir sorunum yok ama büyük kısmı hiçbir şey bilmiyor açıp bir surenin anlamına bile bakmamışlar daha iyi böyle olman hiçbir şey bilmeden inanmıyorum diyenler de çok cahil
Salavat çekiyordur duymaz o şimdi 😀 ölünün arkasından Fatiha okuyorlar, anlamı ne diyorum hiç bakmadım diyorlar. Fatiha’da adam kendisine dua ediyor ama ölüye faydası olduğunu düşünüyor😂
En İyi Cevaplar