4 gü

Peygamber ümmet arası mesafe olur mu? ümmet peygamber arası nasıl mahrem olur ya?

Peygamber ana babadan daha yakın olmalı, nasıl erkekleri bağrına basar da biat alırken kadınlarla tokalaşmaz ha teması herkes sevmek zorunda değil ama bu hadis saçma yok Hz. Ömer tokalaşıyor şahit ol diyor Ee ne fark etti yine erkek kadınlarla tokalaştı Ee ne değişti? Ya bu hadisi kim uydurdu Allah aşkına? Peygamber ile ümmet arasına nasıl mesafe konuluyor? Şaka mı bu? Bence küçük decaler gelmiş, bu kıyamet alameti değil de nedir? Ne zamandan beri robotlaşmaya başladık evrensel ve resmi tokalaşmayı ayıp sayan olduk biz robotlaştık mı? Yani oysaki İslam özellikle tassaruf böyle çok sıcakkanlı dindi anlamadım robotlaşıyormuşuz gibi hissediyorum ya da biz Japon muyuz mesela Japonlarda ana babaya dokunmak bile yasak Japon kültürüne dönmeye başladı bu iş Allah sonumuzu hayır etsin ama vicdani olarak hani normal insan değil ya Allah o kadar habibim diyor ya yani misal veriyorum yanlış anlaşılmasın Allah'ı güneş Hz. Muhammed'i güneş gözlüğü var sayalım misal yoksa Allah tabii ki güneş değil de yani güneşe çıplak gözle bakamayız güneş gözlüğü takarız düşünsenize güneşe bakacaksınız bakamıyorsunuz güneş gözlüğü takacaksınız güneş gözlüğü erkeklerde burunda duruyor kadınlarda ayakları çıkıyor kaçıyor ya buna benziyor bu güneş gözlüğü cinsiyete göre kaçar mı ya? Deliricem bizim güneş gözlüğü kaçıyor işte Muhammed peygamber Ee biz şimdi güneşe Allah'a nasıl bakacağız abi aşırı saçma fanatik olmayanlar cevap versin nolur deliricem ya peygamber o ya ana babaya sarılmak ayıp değil o peygamberse senin üzerine atlaman sıkı sarılman gerekir o peygamberim tokalaşmayı bırak üzerine Allah diye bağırıp atlamalıyım bu ne saçmalık ya robotlaşıyor muyuz anlamadım

Peygamber ümmet arası mesafe olur mu? ümmet peygamber arası nasıl mahrem olur ya?