İzmir'de nişanlımla güzel bir kahvaltı yapmak istiyorum fakat nereye gitsek önümüze bir zeytinyağı bir kekik getiren olmadı. :@ Bildiğiniz yerler varsa lütfen yardımcı olun. İzmir'de en iyi kahvaltı nerede yapılır?

İzmir'de nişanlımla güzel bir kahvaltı yapmak istiyorum fakat nereye gitsek önümüze bir zeytinyağı bir kekik getiren olmadı. :@ Bildiğiniz yerler varsa lütfen yardımcı olun. İzmir'de en iyi kahvaltı nerede yapılır?

Benim gibi kahvaltı seven herkese selam. :)
Bugün İzmir'in enfes kahvaltı noktalarından bahsedeceğim. Bir İzmir'li olarak, birkaç tane güzel yer tavsiye edebilirim. :) Hemen başlayalım.

Klasik kahvaltı etmek isteyenler buraya! :) Alsancak'ın o samimi sokaklarında bulunan Dostlar Fırını, taptaze simitleri, gevrek poğaçaları ve leziz peynir çeşitleriyle sizi sarıp sarmalayacak diyebiliriz. Sanki burada zaman durmuş gibi hissedeceksiniz. Alsancak kahvaltısı isteyenler mutlaka uğrayabilir.

Hayatınıza biraz lüks ve şıklık katmak isterseniz, burası tam da aradığınız yer olabilir. İnce zevklere hitap eden bu mekanda, özenle seçilmiş peynirler, taze sebzeler ve enfes reçeller ile dolu kahvaltı tabakları sizi bekliyor. İzmir'de kahvaltı yerleri arasında en popüler olanlardan birisi.

İzmir'de kahvaltı denince kumru da akla gelir! Bu mekanın kahvaltı menüsünde, meşhur kumru lezzetini kahvaltı sofranıza taşıyan seçenekler de bulunuyor. Tadına doyum olmaz.

Hem doyurucu hem de zihin açıcı bir menüye sahip olan bu mekanda, güneş altında keyif yaparken aynı zamanda nostalji yaşamanız mümkün. Mekan tasarımı şık olduğu gibi, kahvaltı içeriği de çok dolu.

Bu börekçi, İzmir'in en ünlü kahvaltı yerlerinden birisi. İncecik yufkaları arasında saklı nefis iç harçlarıyla tanışmalısınız. Hem sıcacık hem de lezzet dolu börekler, sabahları içinizi ısıtacak bir lezzete sahip.
Şimdiden afiyet olsun. :)
Şirince'de güzel kahvaltı yerleri var ama bizim eşimle favorimiz Güzelbahçe'de Ehlikeyf ve Gizlibahçe var.
Şimdi Balçova Çeşme karayoluna çetin emeç tarafına da yeni restoranlar açılmış tavsiye ederim. Pasaport iskelesinde mutlaka denizin kenarında kumru yemelisiniz...
Buca kaynaklardan öteye yeni cezaevinin 2-3 kilometre ilerisinde harika ortama sahip köyler var. Şimdi olmasa dahi bir gün mutlaka gideceğiniz yer Dağkızılca köyü olsun..
teşekkür ederim
not aldım mutlaka gidicem
Cevap
21Cevap
Bimden zeytınyagı ve kekik alın meydan cami var onun yanında halk ekmekcı var oradan 2 egmekk alın sonra beledıye parkı var orada çayda bulunuyor orada yeyin için :)
onu yaptık ya farklı olsun diyorum
orayada gittik
konuyu anlatamadım kahvaltı yapıcak çok yer var onu biliyorum zaten ...sağol yardımın için
Gerçi kahvaltı edeceksiniz ama poğaça tahanlı pide vs. İçin alsancak talatpaşa caddesi girişinin oralarda Sevinç pastanesi var güzeldir
teşekkür ederim
Verecegin Paraya göre degisir.
Hiltonda olur. isdedigin kadar ic yee hepsi Fiyata dagil bi Soda degil..
Lüx Hotelerin Kahvaltilari daga genis biraz pahali ama güzel
Ciceklikoy'de leziz bir serpme koy kahvaltisi yapabilirsiniz.
eskiyol da cesmeye giderken ileri teknolojiden sola giderseniz 400 mt ileri de koy kahvaltisi yapabileceginiz harika bir yer daha var.
çiçekli köye gidebilirsiniz girişte sağda çamaltı diye bir kahvaltı yeri var gayet güzel
Ben biliyorum ammaa söylemem :I
Ancak benimle gelirsen gösterebilirim :P
nişanlımla gidicem sende gelebilirsin :P <3<3<3<3<3
yuk yuk ben girmim aranıza :P
gelsedin iyi olurdu<3
hadi gelim cok ısrar ettin :P
tekrar cevap vermek istiyorum, nerede kahvaltı yapılmaz ki :)
izmirli değilim ama, buca - mevlana on numero bir yer. manzarası yeter.
kahvaltı için yer önermek hiç dikkat etmedim gittiğim yerlerde nasıl kahvaltı veriyorlar? semt neresi olucak
çok fazla mekan var böyle bornova çiçekli köye gidebilirsiniz yada inciraltına ya da sahilevlerine güzelbahçeye denize nazır kahvaltı keyfi yaşayabilirsiniz ...
Pazar günleri Naci ustada açı büfe var çok güzel börekler falan acayip iyionun duşımda patlıcan hanedan iyi ama benim favorim şirincan
alsancak ve pasaportta kordonda ki mekanlarda kahvaltı yaparsınız denize karşı mis
Bu devirde en iyi kahvaltı evde yapılır onun dışında izmiri hiç bilmem ama görsel şahaneymiş.
bizim köye git her şey organik herkes misafir eder.
güzelbahçede güzel yerler var 50 küsur çeşit zengin kahvaltı fix 20 tl
kordonda cok mekan var
kahvaltı menulerı cok ıyı özsut cok pahalı yalnız benden demesi
Kordon'da gayet güzel kahvaltı servisi yapan yerler var. İncir altı yada yalı'da da gayet bulabilirsin öyle yerler.
sahile oturun gazeteleri serin ne istiyorsanız kendiniz hazırlayın derim...
Zeytinyağlı Kahvaltı Salonuna giidn
hiç aklıma gelmemişti
Yardımcı olduysam ne mutlu bana
duygulandım;(
Ağlayacağını bilsem bu kadar duygusal davranmazdım özür dilerim
sorun değil oluyo arada
Tamam eyvallah
Güzel güzel
alsancağa gidin derim
Güzelbahçe-şirincan restoran
Alsancak, kordon , göztepe
giitik oralarada yok zeytinyağı yok
çiçekliköy organik bahçe tavsiye ederim
Ben Altınoluk'ta yaptığım kahvaltıyı unutamam
Çiçekliköy'e git.
Gelin bizim köye...
adres ver
evinde yap bence en güzeli en rahatı :))
bende merak ediyorum
Kirazlı Bahçe
boyoz ye :D
köylere gidin yaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?