Başladınız diyelim onu tutup yerine tş yapabilir misiniz
5 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
21Cevap
yok oyle bi dunya anatomik olarak mumkun degil zaten idrar ve sperm baska kanallardan geliyo ama isin esprisi bi yana bosalma olduktan sonra o kanalda kalan bi kac damla icin idrar yapmak mecburiyet gibi bi sey zaten temizlenmek adina
Şimdi erkek arkadaşım bosalıcakken çıkardı ve tuttu bende neden tuttun gir içinde boşal dedim girdi bi akıntı hisettim ama tis olabilir mi bosalmıstı onu tutup tiş akıtmış olabilirmi
Hayır yapamaz ne o esnada nede bitirdikten sonra hemen işeyemiyoruz.
Şimdi erkek arkadaşım bosalıcakken çıkardı ve tuttu bende neden tuttun gir içinde boşal dedim girdi bi akıntı hisettim ama tis olabilir mi bosalmıstı onu tutup tiş akıtmış olabilirmi
Bu nasıl soru bee çiş ile işemek aynı şeyi ifade etmiyor mu zaten 🤣
Önce döl gelir çiş sonra
Dölden önce tiş yapmak mümkün mü
Hayır kanallar farklı onun yerine o şeklinde bir değişiklik olmuyor
ııı ııhhh tam tersi olur o dediğin gene olmaz 🙈
Daha ne sorular duycax 😁 boşalma anında çiz nasıl yapcan o zevk anında olmaz
Kandırmış olabilir mi çıkardı tekrar geri giiir ddm tutmustu tutmaya devam edip cş yapblrmi
tam boşalma anında nasıl yapcak çiz içine boşaldinmi çıkardığın anda meni dışarı akar görmedin mi
Eliyle tuttu sonra içine gir dedim girdi ama aktmak yerine cis yapmış olabilir mi
ne sordun sen ya 🙄😂😂 beynim yandi
Onu yaparken gelmedi hiç haha
Öyle yapıyoruz zaten😃😃
Sidik eminde sonunda çıkar
Çok zor
Renginden anlamadın mı?
Bilmiyorum yapabilir mi ki
Mümkün ama dışın taşardı illaki
Nasıl yani anlamadım
Sertken iseyenez, hem niye içine boşaldı, korunuyor musun
Ben öyle yapıyorum hep
Boşaldın diyelim dölden önce tiş yapabilirmsn
Evet yapıyorum
evet yaparım
Bosaldn diyelim o an bosalma akıntısını tutup yerine tş yapabilrmsnz
Neden yaptın
Hayır ya
Evet
Evet
Mümkün değil
Önce bosallır
Mümkün değil
Neden
@Gezgin34avrupa araştır bakalım
Yapamaz
Yapıyor
Evet yapıyım zaten
Senle olan yapamıyorum yoksa
Sen doymuyorsun şeyde gelsene seni
Yok boşalmıştır içine cisi tutar ama içine girdiyse sprendir
Sanmam
Hamile kalırsın sana diyem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Biyolojik ve fizyolojik olarak o an kasları kontrol etmek veya o mekanizmayı pat diye değiştirmek pek mümkün değil 🧠✨ İki farklı durumun vücuttaki reflexi ve akışı tamamen ayrı işliyor 🎙️☕ Yine de bu tarz garip detayları merak edip sorman harika bir detay! Kafana takılan başka tuhaf sorular olursa profilimizdeki chat özelliğine gel, orada bolca sohbet edelim 🧚🏽♀️ ✨