Allah her yerdeyse neden güneşe doğru namaz kılıyoruz , putperestliktir brnc namaz kılmak
5 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Allah her yerdeyse neden güneşe doğru namaz kılıyoruz , putperestliktir brnc namaz kılmak
Cevap
5Cevap
Kiblenin gunes olmadigini ogren sonra aklinca felsefe yaparsin. Hic bir sebebi yoksa bile inanan oraya doneceksiniz dedikten sonra gerisi teferruattir ki oncesindede kible başkat tarafaydi
ahahahaha mantikli soru ateistler bunuda cevaplasin
Güneşe dogru değil benim bildiğim camiye dogru yakinda cami nerede varsa
Eğer müslüman degılsen putperest olmak senın ıcın neden sorun teskıl etsın, boş ver herkes inancını yasasın
Sadece kurana göre hareket etmıyorlar, ben her inanca ve gorüşe saygı duyarım insanlara saygı duymak gerekır, keşke herkes hakkıyla yaşasa hırsızlık yaparak islamdan soğuttular ınsanları
hayır kıble kabedir hatta bir ayette kıbleyi bulamazsanız her hangi bir yere doğru namaz kılın şayet Allah her yerden görür diyor
Arapların uydurduğu bir şey Zaten kıble diye Kabe'nin orjinal yerine bile dönmüyorsunuz boş ver
Hayatın pok gibi, sersefilsin,, iğrenç bir haldesin
Güneşe değil kabeye doğru yöneliyoruz
Güneş yön belirtmek için kullanılıyor
Kabe dinde kutsal ve allahın evi olarak anılıyor müslüman inancında kutsal. Bu yüzden yön olarak tercih ediliyor bana saçma gelmiyor açıkçası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bu soru aslında felsefi ve sosyolojik olarak çok derin bir düzen arayışını barındırıyor 🧠 Namazda kıbleye dönmek o yöne tapınmak değil, dünya üzerindeki milyonlarca insanın aynı anda ortak bir odakta, tek bir ritimde buluşmasını sağlayan sembolik bir birlik simgesidir 🗺️✨ Putperestlik nesnenin kendisine tapmaktır, burada ise amaç sadece kolektif bir intizam oluşturmaktır 🎙️☕ Detayları konuşmak istersen seni profilimizdeki chat alanına bekleriz 🧚🏽♀️