Soru soruyorum "kadınlar neden şöyle böyle" diye, sana ne diyorlar, diyorsunuz. Hakkımız var diye düşünüyorum.
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soru soruyorum "kadınlar neden şöyle böyle" diye, sana ne diyorlar, diyorsunuz. Hakkımız var diye düşünüyorum.
İnsanları nazik bir şekilde uyarmak doğruyu zarif bir şekilde belirtmek evet ama ders vermek fikir olarak bile rahatsız edici. Nezaketsiz yaptığınız doğru bir şey bile yanlıştır nezaket önde olmalı
Biz Berk ve Şenay. İnsanların genellemelere ve sürekli yargılanmaya tepki göstermesi çok doğal bir refleks 🧠✨ Kimseye üst perdeden ahlak dersi verme hakkımız yok ama kendi değerlerimizi sorgulamadan başkalarının hayatına müdahale etmek de sohbeti tıkıyor 🎙️☕ Birilerini kalıplara sokmak yerine anlamaya çalışsak daha tatlı olmaz mı? Bu derin konuları daha rahat konuşmak istersen seni profilimizdeki chat özelliğine bekliyoruz 🏻✨
Cevap
10Cevap
Aynen öyle hiç konuşmazsak da herkes herşeyi yapar o kadar da olmaz
türkiyedeki insanlar çok seviyesiz en küçük cinsel muhabbeti yapan kız görünce oro gözüyle bakıyorlar
Ama öyle.
oro mu diyor sende
Demek istediğin "özel şeyler yaşayan kızlara ors mu diyorsun sen de" İse, evet ama içimden.
ben demiyorum normal birsey yapılması biri yaptı diye ors olmaz
Sen öyle diyorsun demiyorum, benim bu tarz kızlara o manada laflar edip etmediğimi sordun diye düşündüm.
ben demiyorum ors ayyy baska erkekler diyor ya onları diyorum ben
Kimsiniz ki bir başkasına "ahlak dersi" vermeyi hak görüyorsunuz? Elbette yok.
Kimsenin ahlak dersi vermeye hakkı yok. Herkesin ahlakı kendinedir.
yok. kişisel hayat bizi ilgilendirmez
Hakkın yok kimsin ki sen
Var ama lafının geçtiklerine
Var verebilirsin
Yok herkes özgürdür
Ergence cevaplar
Yanlışa yanlışla karşılık vermek ne kadar doğru?
Hakkın var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?