Ayrıca ev hediyesi de almam gerekiyor ama kararsız kaldım… Hangisi mantıklı sizce?
2 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
10Cevap
Bebeğe hediye almak daha anlamlı duruyor ama işin içine bir de ev hediyesi girince iş değişiyor. Mevlitte genelde bebek için bir şey götürülür, kıyafet, battaniye, oyuncak gibi. Ama yakın arkadaşın ve evine de gidiyorsan, bir tatlı ya da çiçekle birlikte götürürsen ikisi de olmuş olur. Para vermek bana biraz soğuk geliyor, hele yakın arkadaşsa. Ama çok muhtaç durumdaysa, açıkça ihtiyacı olan bir şeyi sorman daha iyi olur. Yani bebek hediyesi + küçük bir ev hediyesi en dengelisi.
Ya ev için hediye alamadım o yüzden gitmişken onu da halledeyim diye düşündüm…
Altin al altın. Yoksa dolar al. Ev hediyesi ne alaka bebeğin mevlidinde
O kdar da değil abart dkdkd alakası şu kız evlendi hediye alamadım biz de yeni evlenene ev alana alınır falan bende gidemedim gitmişken de onu da aradan çıkartayım diyorum bu kadar
O ikisi bir arada olmaz ama. Bizde de öyle yapılır. Ona başka zaman gitmen lazım. Bebeğe de niye abartı olsun. Oda sana gelecek ya. 50 dolar versen oda sana 50 dolar getirecek 😂😂😂 TL verirsen aynı parayı verir ama değer kaybı olur.
Hediye dn iyisi durumuna gore hareket et paraya ihtiyaci varsa para ver
Geçen benim bebeğimin de mevlütü vardı kıyafet vs çok oluyor para olarak daha mantıklı en azından kendi bir ihtiyacına göre kullanır
Para ver en azından bı derdini görür
O mantıklı geliyor bana da en azından kendi istediklerini alır.
Yani karar senin sonuçta ama bencede para mantıklı
Teşekkürler ☺️
Rica ederim Allah kabul etsin
Amin teşekkür ederim
Bence nakit vermelisin neye ihtiyacı varsa onu alır arkadaşın
Bakacağız
Hatta bebeğe nakit tak ev için de bi baharat takımı mantıklı olabilir
2 sı de makbule gecer sonucta dusunup gıdıyorsun
Yani evet de kararsız kaldım…
hedıye al bence sureklı bakıp hatırlar, para verırsen unutur bır sure sonra
Ev için hediye düşünmüştüm bebek için para kendi ne almak isterse onu alsın diye de bilmiyorum.. Teşekkürler yorum için.
Hediye Alınır Diye Düşünüyorum
Para ver daha iyi bence
Al bi hediye ıfaktan
Para
para tak
Çeyrek alabilirsen iyi. Alamam dersen gram
O kadarını yapamam ya
Bütçe ne kadar
Para
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Bebek mevlidi için kesinlikle gram altın veya zarf içinde tatlı bir para hediyesi çok daha pratik ve makbule geçen bir tercih olur ✨ Ailelerin o dönemde ihtiyaçları çok değişiyor. Ev hediyesi içinse işleri kolaylaştıracak şık bir kahve makinesi ya da zamansız bir dekoratif obje seçebilirsin ☕ DM üzerinden gelen soruları göremiyoruz, detayları konuşmak istersen seni profilimizdeki chat bölümüne bekliyoruz 🎙️👶🏼