Eşimin Çocuğuna hediye?

herkese merhaba arkadaşlar, eşimle 6 aydır evliyim eski eşi eşimi aldatmış. Mahkemede oglunu eşime vermiş ama annesi oglunu hic gorme gibi bir talepte bulunmamis halasina anne diyordu gercek annesi olmadigini biliyor fakat yarasini oyle bastiriyordu o artik benimde oglum. Kendi evladim olsa kokusu kendisi boyle kalbime işler hayattaki en sevdigim adamdan en degerli parca ona okadar cok sevgi veriyorum ki ama yeterli olmuyor sanirim 6 ay boyunca bana 1 kez sarildi. En sonki dogum gununde annesi yanindaymis diye hic kutlamak istemiyor. Annesiyle iletiisme gectim fakat bana agiza alinmayacak kufur ve hakaretler etti ve ogluyla gorusme talebini reddeti. Eşimlede aradigim için biraz aramiz limoni oldu cunku. Oda pek istemiyor gibiydi ozet geciyorum hala bizle degil halasiyla kaliyor fakat gun icerisinde gorebiliyoruz asla dogum gunu kutlamak istemiyor yasi 10. Hatta babasi pasta gosterince bile asla istemedigini 50 kez dile getirdi ben ona hic ama hic unutamayacagı ve onun icin anlamli bir hediye almak istiyorum fakat asla bulamiyorum bana yardimci olur musunuz. (Boyama kitaplarini cok seviyor ama ona defalarca kez aldim)

Eşimin Çocuğuna hediye?