Formadan hediye olur mu?
Forma numarası kaç olmalı?
10 numara mı? 99 ICARDİ mi?
Formadan hediye olur mu?
Forma numarası kaç olmalı?
10 numara mı? 99 ICARDİ mi?
Bence olur. Genelde küçük yaşta futbola merak salan çocuklar için çok güzel bir hediye seçeneği olabilir diye düşünüyorum ben. Benim kardeşimde mesela futbola çok ilgili çok sever o yüzden bende doğum günü falan olunca genelde forma falan alırım ona. Bence çocuk için gayet güzel ve sevindirici bir hediye olabilir bu...
Formadan hediye olur bunun yanında tutmuş olduğu takımın lisans ürünleri de hediye olarak verilebilir Örneğin ben Beşiktaşlı birini parfüm almıştım üzerinde Beşiktaş amblemi kokusu bir o kadar da güzeldi
Evet bence olabilir abla neden olmasın ki :D bende küçükken forma giymeyi çok severdim aklıma anılarım geldi şimdi bence forma numarası 10 olsun 10 genelde takım lideri gibi bir şey oluyor çünkü. ama icardi de olabilir 99 da iyidir bence
Cevap
8Cevap
Çocuk futbolu ve o tür şeyleri seviyorsa olur onun yaşında ve onun isminde fena olmaz icardi ne 😂
İsmini yazdırıyorum formaya zaten şeker. Forma numarasıda lazım ya hani onu kaç yapiyim diye sormuştum.
Yaşı kaçsa onu yap
Git içli köfte yap sen fjfkgk
😂😱😂😂😂😂😂
hem de on numara olur. hem icardı de topu doksana gönderir
10 numara olmasını istedim.
Olur tabiki neden olmasın hemide bu renkler 💛💙
😄Cimbombom
Forma olur
Nomrası 10 olsun
Rengi sarı lacivert
Sarı kırmızı
Öyle hedıye mı olur
Hediyenin kralı😉
Şu an bende almayı düşünüyorum. İnternetten aldıysan linkini atabilir misin bide nasıldı kalitesi
instagram sayfalarından aldım.
Şampiyon formaydı sanırım sayfa, kalitesini beğenmedim hızlı kargo ile geldi, güzeldi, yeğenim için tekrar sipariş vericem.
Himm anladım, teşekkür ederim
Rica ederim
Sarı lacivert olursa güzel olur
Rüyada görürsünüz 🤣🤣
GALATASARAY aldım gitti
@florabacchus tabi canım Galatasaray varken başka takıma gerek yok 😅
Cimbom dayanışması mı bu 🤣🤣
@prenses__artemis başka takım mı var 🤣🤣🤣🤣
@florabacchus var olduklarını zannediyorlar 😅
@prenses__artemis
@florabacchus👏👏👏🚀🚀🚀❤️❤️
Bir Fenerli de gelmedi ya şu yoruma ne diyim tek bıraktınız beni 😏