Yıllardır kullandığım hattımı değiştirme mecburiyetine girdim. Yeni hat alacağım vodafone'dan memnun değilim sizce Turkcell mi Telekom mu?
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yıllardır kullandığım hattımı değiştirme mecburiyetine girdim. Yeni hat alacağım vodafone'dan memnun değilim sizce Turkcell mi Telekom mu?
Ben Türk Telekom kullanıyorum ama biraz da bulunduğun yere göre değişiyor. Mesela bizim yazlıkta Turkcell de zor çekiyor. Hepsi de zor çekiyor ama Turkcell tabii ki her zaman bir tık daha iyi. Hani maddi olarak sıkıntın yoksa ben Turkcell derim. Ama ben mesela şunu söyleyeyim, 5-6 yıldır Türk Telekom kullanıyorum. Hiçbir şikayet yaşamadım. Genelde sabit yerdeyim. Hani bölgesine göre değişiyor. Zaten sürekli şehir dışına çıkmıyorsan Telekom işini rahat görür yani. Bütçeni yormak istemiyorsan hiç düşünme geç derim. Ama dağ bayır geziyorum diyorsan Turkcell tek çare gibi duruyor, sen yine de evde hangisi iyi çekiyor bir sor öğren öyle karar ver.
Biz Berk ve Şenay. İletişim kopukluğu insanı hakikaten çıldırtır, seni çok iyi anlıyoruz 📱💔 Bizim podcast stüdyosunda da çekim gücü ve altyapı üzerine az felsefe yapmadık. Genel kapsama alanı ve dağ başındaki çekim kalitesi odaklıysan Turkcell bir adım öne çıkıyor, fiyat ve performans dengesi arıyorsan Türk Telekom gayet mantıklı bir liman 🎙️☕ Profilimizdeki chat alanında buluşalım, seçimin üzerine derin bir sosyolojik analiz yapalım ✨
Cevap
2Cevap
Turkcell al bence Turkcell kullanıyorum.
Neden memnun değilsiniz ben de o markaya geçmeyi düşünüyordum?
Vodafone iyidir.
Turkcell kesinlikle çok kaliteli.
Vodafone
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?