Vodafone mu Türk Telekom mu?

Arkadaşlar numaramı turkcellden taşımak istiyorum vodafone'a geçmeyi düşünüyorum forum sitelerinde falan araştırdım biraz turkcall kullananlar hizmetten memnun ama fiyattan çok şikayetçi. şu an vodafone'a daha yakınım ayrıca ayda 8 liraya sınırsız internet paketi var diğer tarifeleri de uygun geldi. sadece bazı turkcell'li tanıdıklar beni aradığı zaman biraz daha fazla ödeyecekler ama onları düşünürsem turkcell beni sömürmeye devam edicek sanırım. sizce öğrenci için en uygun tarifeler hangisi kısaca size uyan avantajlarından falan bahseder misiniz, sizce Vodafone mu Avea mı yani Türk Telekom mu?
avea mı vodafone mu
avea mı vodafone mu
Avea
Vodafone
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
İlginiz için herkese teşekkürler, bariz olmasa da vodafone önde gidiyo, ayrıca tarife konusunda vodafone'un bana yeteceğini düşünüyorum. Çok sık mesaj yazmıyorum fazla da konuşmuyorum ama bazen günde 10-15 lira harcıyorum Turkcell'de bir günde liraların bitmesi biraz kötü oluyo tam da sorumun yanında avea reklamı var ama vodafona olacak sanırım :) Bir de çekim kalitesini düşünmek lazım avea kullanmadım ama kullanan birçok kişi bundan şikayetçi !
Vodafone mu Türk Telekom mu?