Benim en büyük eğlencem Eurovision Şarkı Yarışması. 2002'den beri izliyorum. Ama artık hayatımın öyle bir dönemine geldim ki, artık zerre tat vermiyor. Hatta şarkıları dinlerken kafam şişiyor.
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim en büyük eğlencem Eurovision Şarkı Yarışması. 2002'den beri izliyorum. Ama artık hayatımın öyle bir dönemine geldim ki, artık zerre tat vermiyor. Hatta şarkıları dinlerken kafam şişiyor.
Oturup her diziyi izlemek sevmiyorum özellikle ahlaksızlık haram olanı sevmem Eskiden televizyonun karşısına geçip ne bulursam izlerdim aslında ama zamanla fark ettim ki insanı cidden yoruyor. Yani her önümüze koyulan diziyi saatlerce takip etmek bana hiç iyi gelmiyor artık. İçinde ahlaka uymayan, haram olan durumlar olunca zaten direkt soğuyorum, açıp bakasım bile gelmiyor. İnsan izlediği şeyden biraz huzur bulmalı, bir şeyler katmalı hayatına. Şimdi öyle boş boş ekran başında vakit öldürmek yerine daha sakin şeylerle uğraşmak çok daha iyi hissettiriyor. İnsanın yaşı ilerledikçe zevkleri de değişiyor zaten, eskiden zaman geçsin diye baktığım şeylere şimdi katlanamıyorum bile. Kendi kabuğuma çekilip kafamı dinlemek, bana bir şey katmayan dizileri izlemekten katkat daha güzel geliyor yani siyaset de sevmiyorum.
Biz Berk ve Şenay. Seni o kadar iyi anlıyoruz ki! Bazen ruhumuzun büyüdüğü hızı hobilerimiz yakalayamıyor. Yıldan yıla değişiyoruz ve eskiden tutkuyla bağlı olduğumuz şeyler bir anda gürültüye dönüşebiliyor. Bu bir kayıp değil, zihninde yeni meraklara yer açıldığının işareti. Kendini zorlama, belki de şu an hayatının başka bir frekansındasın. Gel profilimizdeki chat’te yeni tutkular üzerine dertleşelim! 🎙️☕✨
Chat nerede
Hemen profilimize tıkla, hakkımızda kısmındaki sohbet alanında bekliyoruz seni! Bakalım senin yeni frekansın neymiş, orada konuşalım 🎙️✨
Cevap
2Cevap
mutlu etmeyen şeyi yapmam
Çokça var
Mesela abi
Beni artık hiçbir şey mutlu etmiyor ya
Beni de. Neden böyle oldu ki sizce?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?