6 gü

Bir erkeğin saçını çektim ceza alır mıyım?

Darp raporu almadı ama sonra almış olabilir babamı darp etti o yüzden ona saldırdım saçını çektim annem geldi beni çekti diğer erkek de kavgayı ayırdı. Poliste ifademi verdim mahkeme kâğıdı evimize geldi. 3 yıl sürecekmiş.. Polisi aradım polis hemen geldi eğer aramasaydım o erkekler kavgaya devam edecekti.. burada gürültü yapmayın dedi o erkekler de seni ilgilendirmez demiş.. Babamı darp etti ben de onun saçını çektim. Eve geldim sonra polis geldi.. Polisi çağırmasam o erkekler birbirini dövmeye devam edecekti.. 2 dakikada hemen polis geldi.

Güncellemeler
6 gü
2 erkek akşam saat 11'de evimizin önüne gelmiş konuşuyordu gece saat 12:20'de gürültü yapıyordu abim onlara ' buradan gidin gürültü yapmayın rahatsız oluyorum ' demiş onlarda seni ilgilendirmez demiş.. bağırma sesini duyunca dışarı çıktım abim ve iki erkek vardı bir erkek abime saldırıyordu diğer erkek o erkeği çekti erkek oturdu bende o erkeğin saçını çektim onun yanında ki erkek kolumu tutuyordu onu itekledim annem de beni tutup çekti bende eve gittim..
Güncellemeler
6 gü
Erkeğin saçını çektim mahalledeki karşı binada yaşlı adam küfür etmeyin dedi ne diyorsun sen dedim ona bağırdım o esnada o iki erkeğin ailesi bize bağırdı ben eve gittim hemen polisi aradım onlar dışarıda birbirine bağırıyordu 2 dakika da hemen polis geldi
Bir erkeğin saçını çektim ceza alır mıyım?