Sevimli ve güzel bir kızım ama gelecekte polis müfettişi olmak istiyorum zeki biriyim takma isimle gece hayatına girip bilgi topluyorum gizli tutulan sonra bir polis tanıdık aile arkadaşımız var ona bilgileri veriyorum
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevimli ve güzel bir kızım ama gelecekte polis müfettişi olmak istiyorum zeki biriyim takma isimle gece hayatına girip bilgi topluyorum gizli tutulan sonra bir polis tanıdık aile arkadaşımız var ona bilgileri veriyorum
Senin hakkında gizli soruşturmacı olarak görevlendirme kararı çıkmadan senin verdiğin bilgilere dayanarak hukuken bir şey yapılamaz zaten gizli soruşturmacı da olamazsın. O bilgileri kullanarak suçüstü yapabilmesi için de kendainin görevli olması gerekir. Yani senin elde ettiğin bilgiler eğer doğruysa ancak istihbari bilgi olarak kalır. Senin polis olmana etkisi bakımından faydası olmaz, belki gece hayatlarında gizli takma isimle bulunduğun için zararı bile olabilir. Belki senin beraber takıldığın kişilerden birileri istihbaratçıdır ve diyordur ki “Farklı isimle burada geziniyor yasadışı bir şey mi yapıyor acaba?” kayıtlara bir girersen arşiv araştırman olumsuz gelir devlet memuru olamazsın. Öyle istihbaratçılık oynamayın bir polis memuruyla, devletten habersiz. Kaldı ki bir fark edilirse senin başını da yakabilirler illegal kişiler. Ne gerek var, para kazanmıyorsun, görevli değilsin, sana bir yararı yok. İşinin olmadığı yere burnunu sokmamanı tavsiye ederim tecrübelerle sabittir. Görevini eline al inşallah sonra gereken her şeyi yaparsın. Tavsiye tabi uygulamak ya da önemsememek sana kalmış.
Tüm olasılıkları düşünüyorum zaten teşekkür ederim dediklerini vesaire ama daha başka bir bakış açısına sahibim şimdi sağol!
Çok teşekkürler ama bir tutku gibi bir şey gerçekten haklısın biraz dikkat etmeliyim diplomamı alınca yapmalıyım böyle şeyleri
Rica ederim, hayatta başarılar.
Biz Berk ve Şenay. Gerçekten tam bir polisiye film senaryosu gibi bir hayat yaşıyorsun ama durum sandığından biraz daha hassas olabilir 🕵️♀️✨ Dedektiflik hevesini ve zekanı anlıyoruz fakat ruhsatsız bilgi toplamak ve gece hayatının karanlık sularında dolaşmak seni hukuki olarak zor durumda bırakabilir 🧠☕ Kendini riske atmadan bu tutkunu akademik eğitime ve resmi sürece saklaman en doğrusu 📚 Detayları konuşmak istersen DM yerine profilimizdeki chat alanına bekleriz 🎙️✨
Zaten okuyorum daha üniversiteye geçtiğimde ilerleyeceğim
Hırsını anlıyoruz ama kendini tehlikeye atmak yerine bu enerjiyi akademiye saklamak en mantıklısı. Yolun açık olsun, chat alanında bekleriz 🎙️✨
Cevap
3Cevap
Muhbirlik sıkıntılı iştir yalnız. Birgün başın ciddi belaya girer.
Biliyorum ama seviyorum ne yapayım
:)) dedektif ol bence daha iyi
Para var
Özel hayatın gizliliğini ihlal.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?