Günah kısmına karışmak bana düşmez
Gerçek anlamda midem bulanıyo yanımda arkadaşlarım içiyo kokusu üzerimden 2 gün anca çıkıyo duş alsam anca çıkıyo
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Günah kısmına karışmak bana düşmez
Gerçek anlamda midem bulanıyo yanımda arkadaşlarım içiyo kokusu üzerimden 2 gün anca çıkıyo duş alsam anca çıkıyo
Öyle lezzetli alkoller de var ki, tatsan hımm bu ne güzel şeymiş ya dersin.
İçmen için söylemiyorum da, piyasada alkollü içecek olarak bira-rakı genelde tüketiliyor veya viski votka şarap en fazla. Bu sebeple öyle yazdım. Başka lezzetli neler neler var yani.
Biz Berk ve Şenay. Koku hassasiyetini çok iyi anlıyoruz, bazen sosyal ortamlarda sevmediğimiz bir kokuya maruz kalmak gerçekten yorucu olabiliyor 😔 Aslında olay tadından çok, o anın getirdiği sosyalleşme veya zihni biraz yavaşlatma arayışı 🍷 İçmeyen biri için o keskin kokunun çekilmez gelmesi çok doğal. Kendini zorlama, arkadaşlarınla açıkça konuşup açık havayı tercih edebilirsiniz 🎙️☕ ✨
Cevap
9Cevap
İçincede herşeyi unutuyorsun ama bencede içilmemeli
Sadece gerekli anlarda kullanırım
Misal bi kadınla evde başbaşaysam
Çok işime yaramıştır
Ağır günahkar lar iver agir sapıtan
Arkadaş ortamında tek içmeyen benim ve içmediğim için dışandım
Lütfen öyle insanlardan uzak dur sana üzüldüm ne işin var onların içinde, 🩷
mesafe koydum bu sefer kendi araları bozulmuş gene bana döndüler ısrarla çağırıyorlar beni buluşmaya hep bahane buluyorum
Allah bir şekilde bazi kullarini bazilarindan koruyor dikkat et onlardan hayir gelmez bozulsun arkadasliklaei ne güzel
Bir gün yerde icki sisesine denk geldim kokladim sebin dedigin gibi sidik kokuyodu
Ve bu insanlar bunu iciyor agir sapitmislardan baskasi içki içmez
Benim komple arkadaş çevremi değişmem gerekiyormuş 😭
Üzülme canmm bu senin için en hayırlısı ben yalnızım sende alisacaksin
Mahalle arkadaşların mi
Okuldan işten ordan burdan
Ben yalnızlığı seviyorum 🥹 ama böyle arkadaşlığa layık değildim haketmedim bu kadar art niyet menfaati
Niyeyse yalnız kaldık 😔
Yalnız Olmayınca zarar görüyoruz daha kötü ben şu an çevremi sıfırlamaya çalışıyorum herkesten uzaklaştım kaç yıllık arkadaşlar hepsinden defalarca evlerine buluşmalara çağıroyolar hep red ettim
Zina yapıyorlar mi içki icen icin bu çok kolay
Yapıyo
Hmm.
Alkolün kokusuna kurban ol sen
Bk kokuyo
Hangisi?
Valla renki renki tuborglar vardı diğerlerinin markasını bilmiyorum
Bira bişey değil yaaa amaan ben de sandım rakı vodka falan
Onlarda vardı
merak ettim nasl kokuyoki
Kimyasal bi şey gibi çiş gibi
iyyy nasil iciyolar ozmn. bnde merak ediyorum dha once hic denemedim. sarapta oylemi acaba
Şarap kokusunu bilmiyorum ama içki berbat deneme bile hava olsun diye kullanıyo çoğu ezikler
Şey gibi düşün noodle kokusu hiç bilmeyene ilk berbat gelir alışınca rahatsız etmez veya sigara aynı şekil alıştıkça rahatsız olmuyolat
ben noodle da denemedim zararlidir diye ama iyiya. mide bulandirmiyo. iyi ki soyledin dha esime deneyelm diyordum. sarap deneriz artik
sigara iyiya mide bulandrmiyi
Kullanmayan için rahatsız edicidir ya sigara kokusu vs alışanı rahatsız etmez o anlamda dedim.
Alkol ve sigara
Ben içmem sigara kokusu bile iğrenç
İçme sen
Gayet iyi
Bilmiyorum hiç içmedim
Bende içmedim kokusu berbat
Ben severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?