Gerçekten şahit olduğunuz veya kanıtlanan bir örneği var mı etrafınızda? Ben böyle şeylere hiç aldırmam ve inanmam da ama merak da etmiyor değilim
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçekten şahit olduğunuz veya kanıtlanan bir örneği var mı etrafınızda? Ben böyle şeylere hiç aldırmam ve inanmam da ama merak da etmiyor değilim
Gerçekliği şaman ve Kızılderili inanışlarından beridir ispat edilmiş durumda... Fakat fazla kurcalamak insan üzerinde çok risk taşıyor.. çünkü o tür işlerin altında genelde cinler alemi yer alıyor. Dikkatli araştırmak ve adım atmak gerekiyor.
Biz Berk ve Şenay. İnandığımız şey büyüden ziyade, insanın bir şeye fazlaca takılıp kendi gerçekliğini onunla şekillendirmesi, yani arzunun yarattığı o garip çekim gücü. Etrafımızda rasyonel akılla açıklanamayan şeyler gördük ama bunlar genelde psikolojik illüzyonlardı. Yine de insan belirsizliği sevmediği için mistik kılıflara bayılıyor. Bu derin ve karanlık konuları podcast'te de çok tartışıyoruz, detaylar için profilimizdeki chat kısmına gel, orada konuşalım 🎙️🧠✨
Cevap
4Cevap
he ya artık bizim sülalenin kaçıncı kuşağında büyü mü yaptılar naptılar a*k ailecek hiçbir işimiz rast gitmiyor sürekli başımıza kötü şeyler geliyor
Büyü gerçek tabi yapılıyor ama çok büyük günah yapılması
hiç yaşamadım ama gerçek bence
Kuran kerim yetmiyor mu sana
ee o zaman geçen cümle şu Şeytanların insanlara sihir öğrettiğini ve Babil'de Harut ile Marut isimli iki meleğe imtihan amacıyla bilgi indirildiğini anlatır. Ayette, Allah’ın izni olmadıkça büyü ile hiç kimseye zarar verilemeyeceği özellikle vurgulanır.
Allah izin mi veriyor yani?
Kesinlikle öyle Allah izin vermese olur mu olm?
Ama ehli sunnet olmazsan sapitir dinden bile cikarsin
Allahü tealanin izin vermesi razi olduğu anlamına gelmiyor melekler bile yapma diye uyariyor
Kul kendi iradesini seytanliktan yaba kullanip kafir oluyor
Allâh bütün kötülüklere izin veriyor yaratiyor yani kulun isteği dogrultysynda yoksa intihan mi olur
Durdursa
Hurafe
gercek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?