Diğer Büyü gerçek mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Babamın hoca arkadaşı... görebiliyormuş korkuyorum Büyü gerçek mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
gizemli_herif Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Evet gerçek ama itibarsızlaştırılıyor kasıtlı olarak metafizik varlıklar ya da paranormal olaylar 1 0 Yorumla
Punisher-34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl varda çok nadir kişiler biliyor.. vede büyünün bedeli çok ağırdır 1 0 Yorumla
zelalnisa Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl hayır tabii ki de 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Gösterebilirmiş istersem ama korktum hayır dedim bu sefer de kabul etmiş gibi oldum 😞 Yorumla
Kadersiz7234 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 88% +1 yıl Hayir 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Babamın hoca arkadaşı arpa yürütüyormuş falan duvarda 🙄 Yorumla Soran +1 yıl İstersen sana... gösterebilirim demiş Yorumla Kadersiz7234 +1 yıl Gostersin Yorumla Soran +1 yıl Bana istersem gösterebilirlermiş ama korktum ve hayır dedim, kabul etmiş oldum böyle de 🙁 Yorumla Kadersiz7234 +1 yıl Neden korktun ko Yorumla
Mandolarian Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Şaka mı dkcmdk değil 2 13 Yorumla Soran +1 yıl Gösterebilirmiş istersem, ama korktum hayır dedim bu sefer de kabul etmiş gibi oldum yani Yorumla Mandolarian +1 yıl Yalan söylüyor inanma Yorumla Soran +1 yıl Yani tamam göster desem bana hiçbir şey musallat olmaz öyle mi Yorumla Soran +1 yıl ... göremem? Yorumla Mandolarian +1 yıl Hayır tabi ya, olmaz. Ve göremezsin çünkü yok fkkkfv Yorumla Soran +1 yıl Korkuyorum ama sjzbzb babama arkadaşı, istersen sana gösterebilirim demiş. Niye öyle dedi o zaman Yorumla Mandolarian +1 yıl Sallıyor Yorumla Soran +1 yıl Duvarda arpa falan yürütüyormus Yorumla Soran +1 yıl Uzaktayken babamla başka birinin konuşmalarını duymuş falan o kadar uzaktayken nasıl duydu o zaman diyo Yorumla Mandolarian +1 yıl Dnckdnckdk inanıyosanız elimde çok güzel satılık köprü var Yorumla Soran +1 yıl Kwsjn inanmamak istiyorum Yorumla Soran +1 yıl Nasıl duymuş pekii shsb Yorumla Mandolarian +1 yıl Tam olarak mı duymul yoksa sallafı tuttu mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet gerçek ama itibarsızlaştırılıyor kasıtlı olarak metafizik varlıklar ya da paranormal olaylar
varda çok nadir kişiler biliyor.. vede büyünün bedeli çok ağırdır
Büyü gerçektir kuran da geçer
hayır tabii ki de
Gösterebilirmiş istersem ama korktum hayır dedim bu sefer de kabul etmiş gibi oldum 😞
Hayir
Babamın hoca arkadaşı arpa yürütüyormuş falan duvarda 🙄
İstersen sana... gösterebilirim demiş
Gostersin
Bana istersem gösterebilirlermiş ama korktum ve hayır dedim, kabul etmiş oldum böyle de 🙁
Neden korktun ko
Evet dogru kşi yaparsa
Şaka mı dkcmdk değil
Gösterebilirmiş istersem, ama korktum hayır dedim bu sefer de kabul etmiş gibi oldum yani
Yalan söylüyor inanma
Yani tamam göster desem bana hiçbir şey musallat olmaz öyle mi
... göremem?
Hayır tabi ya, olmaz. Ve göremezsin çünkü yok fkkkfv
Korkuyorum ama sjzbzb babama arkadaşı, istersen sana gösterebilirim demiş. Niye öyle dedi o zaman
Sallıyor
Duvarda arpa falan yürütüyormus
Uzaktayken babamla başka birinin konuşmalarını duymuş falan o kadar uzaktayken nasıl duydu o zaman diyo
Dnckdnckdk inanıyosanız elimde çok güzel satılık köprü var
Kwsjn inanmamak istiyorum
Nasıl duymuş pekii shsb
Tam olarak mı duymul yoksa sallafı tuttu mu
gerçek