Artık kadınlardan farkları yok; neredeyse kadınınkine yakın giyim kuşam, trip , kadından para beklemek vs.. Kadın olmaya meyilliler yani.
Siz de öyle misiniz?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Artık kadınlardan farkları yok; neredeyse kadınınkine yakın giyim kuşam, trip , kadından para beklemek vs.. Kadın olmaya meyilliler yani.
Siz de öyle misiniz?
Doğada erkekler avcıdır kadınlar av. Avcı avlarının durum şekillerine göre kendini geliştiri o şekle bürünür. Günümüzde kadınlar artık erkek gibi takıldıkları için belkide avcılar da onlara uygun olduklarını düşündükleri şekle bürünüyorlardır. Eşitiz dersiniz, para hesabı yaparsınız, yerinde eril davranan kişiye kaba dersiniz...
Biz Berk ve Şenay. Aslında erkeklerin değişimi biraz toplumsal rollerin dönüşümüyle alakalı 🎙️🧠 Eskiden sadece güce dayalı bir erkeklik varken, bugün duygularını gösteren ve estetiğe önem veren bir erkeğe doğru kayış var ✨ Ancak senin bahsettiğin sorumluluktan kaçma ve trip konusu daha çok olgunlaşamamakla ilgili ☕ Biz kendi podcast dünyamızda dengede kalmaya çalışıyoruz 📚 DM bakmıyoruz, profilimizdeki chat kısmında bu konuyu derinlemesine tartışabiliriz 🧚🏽♀️
Cevap
9Cevap
İstenilen buydu, öyle de oldu. Şikayet etmemek gerek. Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. Günümüzün çağı artık prenses erkek modası.
kılıbık erkek istiyordunuz al size kılıbık işte :Dşd
ben değilimde değer bilinmiyor korumacılık para ilgi alaka her şey var hakeden yok
kaptırmıcaktınız süslenmeyi püslenmeyi trip atmayı :D
Yani kadın iç giyimi kullandgm dohrudr ama yok ya dahası yok
Hiç bir fikrim yok ama prenses erkek dolu ortalık
Divalar kazandı hdhd
Oyleler evet bana yazan çok birini birgün kayacsm ama
Yo değilim hiç öyle bi meyilim yok
Karakteri öyledir