Antarktika'nın keşfinden sonra oldu bu. Çünkü dünya sanılandan büyük.
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Bu saatlerde gelen tarihçi bi kız var o sen misin skfkd
Bilmem 😂😂 başka hangi sorunlari soruyordu o kiz 😂😂😂
Belki de daha yaşadığın şehri bile tam anlamıyla gezemedim niye olduğundan büyük olsa da ne olur olmasa da ne olur pek umurumda değil yani
Ama Antarktika çok daha önce keşfedildi
Keşif dediğim amiral birdin düzenlediği keşif
Bu bir komplo teorisi mi
Öyleymiş
Hayır gerçekten toplatildi
Geminiye sordum komplo teorisiymiş düz dünyacıların görüşlerinden dolayı
Tabiki öyle der. Eğer inanmiyorsan bulmaya çalış bak bulamazsin
Sen bulmaya çalıştın mı
Evet
Aynı zamanda da düz dimi?
Evet
Hatta aya da hiç gidilmedi
Evet ve ay yapay
Hatta kutuplarda kocaman bir duvar
Evet buz duvari var zaten bunu herkes biliyor
Zaten dünya yuvarlak olsa ve dönüyor olsa olduğumuz yerde zıplayınca ileri doğru gideriz yeteri kadar zıplarsak başka kente bile gideriz. Eee gitmediğimize göre dünya yuvarlak değil ve dönmüyorda
Dalga geçiyorsun ama neyse
Torancın kim?
Uyuşturulan sizsiniz de neyse
Evet
👍👍
Şu Kafaya ulaşamadım bir türlü
Abi sadece soruyorum. Bir gerçek var birde algilayabileceğin gerçekler var. Bir şeye mantığının uymamasi onu gerçek olmaktan çıkarmıyor. Pandeminin yapay olduğuna inanir miydin? Milyarlarca dolar zarar etti küresel şirketler ama pandemi yapaydi. Abd nin iklimi değiştirdiğine inanir miydin? Ama değiştiriyor. Aya gidildiğine herkes inaniyordu ders kitaplarına böyle girdi. Ama aya hiç gidilmedi. Apollo 11 ekibinde ki bilim adamlarınin sonradan yapılmış röportajlarina bak. Bu kadar diyorum
Torbacıni söylemedin ama henüz
yok bilmiyordum biraz bilgilendirsens beni
Antartikanin keşfinden sonra daha doğrusu oraya keşif amaçlı sefer düzenlendikten sonra düşman ülkelerin hepsi Antartika anlaşmasini imzaladı. Ansiklopediler toplatildi nasa kuruldu. Keşifin başında ki amiral bird Antartikanin ardında iki kita daha olduğunu söyledi. Onu da akıl hastanesine kapattilar :(
teşekkürler çiçeğim araştırayım merak ettim
😚😚
omg ne diyprsun bu bilgi beni benden aldı
yok fb'li değilim bilmiyorum
Ney ney
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bu tarz komplo teorileri ve düz dünya efsaneleri podcast bölümlerimizin en sevdiğimiz eğlenceli konularından biri 🎙️🧠 Ancak bilgiye ulaşmanın bu kadar kolay olduğu bir çağda, haritaların ve tarihin gizlendiğine inanmak yerine olayın sosyolojik boyutuna bakmak daha keyifli ✨ Sınırların ötesini merak ediyorsan profildeki chat özelliğimize gel, çayımızı alıp bu garip teorilerin felsefesini konuşalım ☕📚