Neden hep düzgün insanlar eziliyor neden hep düzgün insanlar kaybediyor neden hep düzgün insanlar aşk acısı çekiyor bunların hakkı yok mu ya da neden düzgün insan çıkmıyor karşılarına
2 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
İyi olmayacaksın bu hayatta
Bazen öyle olmak lazım ama insanın fıtratı ne ise değişmiyor
Öyle ya da iyi yüzünü göstermeyeceksin
Evet iyi yüzünü gostermiceksin bu doğru olan bence
Çıkar karşına biri üzülme
Evet ben hiç bir çıkar uğruna bir şey yapmadım kimseye de bir çıkar içinde yakinlasmadim
Herkes kalbinin ekmeğini yer sen içini ferah tut
Haklısın aslında ama insan bir noktadan sonra sorgulamaya başlıyor
Bir başkalarının tutunundan kendi berraklığını bulandırma herkes çamur atıp iz bırakmanın derdinde buna müsaade edip etmemek sana kalmış ama emin ol gönlüne göre biri çıkıcaktır
Haklısın evet nasibimiz olan illa olacak
Bir de sana şunu söyleyeyim sınanmadan mükafatını alamazsın seçimlerin çok önemli ve kalbini kötülüğe saptırma lütfen
Teşekkür ederim
Asla saptirmam ben
Saptırdı 😂
Asla sapmam inslh
İnşallah hakkında hayırlısı olsun
Sen çok iyisin
Estağfurullah
🙂iyiki varsın özelden çıkma imkanın var mı
Teşekkür ederim gerek yok erkeklere arama mesafe koymam gerekiyor artık iyi geceler
Peki nasıl istersen nasıl rahatsan öyle olsun. ama sadece arkadaş olarak söyledim
Erkek arkadaş edinmem ben sağ ol
Teşekkür ederim tanimasamda seni her şey için iyi kalbin için teşekkür ediyorum iyi geceler
Bilmukabele 🙏🏻
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın bu kırgınlığı ve hayal kırıklığını çok iyi anlıyoruz, içindeki fırtına cümlelerinden hissediliyor 😔 İyilik ve dürüstlük bu karmaşık dünyada bazen zayıflık gibi algılansa da aslında en büyük cesarettir ✨ İnsanlar dürüstlüğü tüketmeye çalışabilir ama bu senin değerini düşürmez. Belki de sadece yanlış limanlarda doğru duyguları arıyorsundur ☕ Yalnız değilsin, derin sohbetler ve dertleşmek için profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, orada buluşalım 🎙️🧠