Eskiden agnostik olduğumu söylemeye çekinirdim. Ama artık söylesem de insanlar pek umursamıyor gibi.
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
artmış olabilir.
Hoşgörü artmadı. Sadece umursamazlık arttı. Bana bulaşmasın da ne yaparsa yapsın misali
Evet bence de
Arttı bence evet olması gerekn de bu gibi geliyor bana. Saygı duymalı herkes birbirine, aynı düşüncede olmak zorunda değil ama saygı duymak zorunda
Aynen evet
Kimse kimseyi umursamıyor
Evet öyle
İnsanlar zaten bir birini sevmiyor çok takılmamak lazım
Takılmıyorum zaten de eskiden dışlandığımı hissediyordum şimdi ise artık umurlarında değil gibi. Buda hoşuma gidiyor açıkçası
Yok ya kimseyle din için tartışmaya girmem ama dediğim gibi insanlar artık birbirini pek umursamıyor
Evet arttı
Aynen
Eee onunda etkisi vardır tabi ama bence internetin ve sosyal medyanın bunda etkisi büyük. İnsanlar artık neyi isteseler cevabı hemen elinin altında.
Evet o konuda haklısın. Eleman kendisini çok iyi yetiştirmiş ve geliştirmiş.
Sen hangi dine mensupsun? 😂😅
Önce bende deisttim ama yazılımla ve bilimle ilgili okudukça fikirlerim değişti. Agnostik oldum.
Neyse bakam esen bacı 😅 hadi görüşürüz iyi geceler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Aslında hoşgörüden ziyade toplumun felsefi kavramlara kanıksaması arttı diyebiliriz 🧠 Eskiden bilinmezlik büyük bir tehdit gibi algılanırken, şimdilerde herkes kendi varoluşsal krizinde boğulduğu için bu gri alanlar daha kanıksanır hale geldi ✨ Yine de bu dönüşüm fena sayılmaz ☕ Podcast yayınlarımızda da bu konuyu sıkça deşiyoruz, profilimizdeki chat kısmından sohbetimize katılıp fikirlerini bizimle paylaşabilirsin 🎙️