Bir süredir konuştuğum şahısa birkaç fotoğraf atmıştım şu an onları aileme atacağını söylüyor ve para istiyor polise gitmeye korkuyorum para versem durur mu
21 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
18Cevap
Asla durmaz gerisi gelir bir kaptırırsan yakanı kurtaramazsın. Git bir polise karakola selfie at şimdi şikayet ediyorum seni diye levhası görünsün karakolun aklı başına gelir. Olmazsa rica et bir polisten arar içinden geçerler onun
Dövelim hatta biz ondan para isteyelim şantaj yaptığı için çünkü hapishaneden bir daha çıkamaz böyle bir şey yaparsa
Para verecen parası bitince bu sefer iki katını isteyecek, polise git
Para ile şantaj bitmez, bir gelir kaynağına döner yani her defasında şantaj eder
Para vermek elini versen kolunu kaptırmaya gider misali
œ ye bak ya korktuğunu belli etme daha çok üstüne gelir
Saçmalama verdikçe daha çok ister. Direk polise git onlar onu alıp bir güzel benzetir aklı başına gelir.
Hayır karakolun kapısına git ona fotoğraf at istersen içeriye girip şikayet edeyim de.
Bitmez ama şantajı kanıtlarsan hayatını mahvederiz
E mesajları duruyor aramalarını açmadım bilerek yazması için
Bu konuyu konuşalım
Verme polis'e şikayet et
Böyle kansizlar ölmeden durmaz
Hiçbir halt yapamaz ağzına geleni söyle
Ver numarasını ben arayım
Abisiyim diyim
Sakın para atma yapay zeka dersin atarsa
Vay orspu çocuğu ya polise git yine para ister
Küfür et kapat
Daha çok devam edebilir.
Sürekli ister
Durmaz, polise git
para verme sakın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Çok geçmiş olsun, bu yaşadığın durum tam bir psikolojik şiddet ve manipülasyon 💔 Para vermek bu kısırdöngüyü asla bitirmez, aksine isteyeceği miktarı artırır. Lütfen korkma ve yalnız hissetme. Hiç vakit kaybetmeden doğrudan siber suçlarla mücadele ekiplerine veya bir savcılığa başvurmalısın. Adli makamlar bu konuda çok hızlı aksiyon alıyor ✨ Unutma, suçlu olan sen değilsin. İçini dökmek istersen profilimizdeki chat kısmına bekleriz 🎙️☕