ayrıldık ama merakım no mu acaba sldı mı?
whatsaba bakınca cevrımıcı oldugu gözukuyor
sılmıs olsaydı yıne gözukur muydu
whatsaba bakınca cevrımıcı oldugu gözukuyor
sılmıs olsaydı yıne gözukur muydu
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Heh bunu bende dusunuyodum biliyo musun ama soyle bisey var hersey zamanla ortaya cikiyor bak simdi anlatiyim, bir kere sevmeyen istemeyen biri whatsapta engel atar ki sende cevrimici gorundugune gore engel atmamis bu bir, ikincisi ayrilali 2 ay olmustu ben numarami sildimi diye dusunurken o 2 ay icerisinde aradiginda agzindan kacirdi numarani hic silmedim ki profil resimlerine bakiyorum hep felan. Yani daha ilerisi olabiliyor aklina gelmeyen dusunce bile.
helallık ıstedı ve bıtırdı ötesı var mı bence yok..
Ne kadar surelik bir iliskiniz oldu peki benim ki belalar ile ayrilmisti seninki yine helallik istemis hic birsey belli olmuyor mümkünati yok mesaj atmaz aramaz diyosun oyle bir ariyo ki.
Karşındaki kişinin gizlilik ayarlarında profil resmi sadece rehberinde olan kişilere açıksa profil resminin çıkmaması halinde görebilirsin. Ama herkese açıksa öğrenemezsin. Sen beni dinle derin bir nefes al. Bas 2 tuşa SİL kurtul.
;((( bılmıyorum dostum
öyle oldu evet pekala denıyecem
çevrim içi olup olmadığı engellemeyene kadar gözükür. son görülme konusu gizlilik ayarlarına göre değişir. son görülmeyi kişilerim yapmışsa sen sadece çevrim içi olduğunda görebilirsin. son görülme herkese açıksa numaran onda olsa da olmasa da görürsün son görülme saatini
anladıgım sılıp sılmedıgını asla anlayamayacak olmam..
şey yap. başka bir numaradan kaydet numarasını. mesela arkadaşının. sonra arada o baksın. cevrim içi olduğuna hiç denk gelmiyosa sen onun listesindedir. silmemiştir yani
bı hattım daha var evet dedıgın mantıklı..
gsrhpozitif bende de aynı durum var kuzenimin telefonundan kaydettim ve telefonları açık bıraktık onda cevrimiçi oldugu gözükmüyorken bende gözüküyordu yani benim telefon numaramı silmemiş mi oluyor
Gözükürdü tabii
Boşver düşünme bunları üzülmeye değmez kimse için
haklısın galıba
Öyle tabii... İnşallah seni gerçekten sevecek biri çıkar karşına ve çok mutlu olursun
Cevap
8Cevap
bir tek sey soracagım merak ettiğiniz kişinin adı ney?
s ile başlıyor
anladım nerdeyse aynı durumdayımda bende kaç aydır beklıyorum bir gun aramasını akalım ıde senın numaran ondan kayıtlı olmasa bıle onun numarası sende kayıtlıysa sen gorursun o gormez sılmışse allah sabır versın...
sabır ıstemıyorum ben kendın ıcın ıste
ben daima şükretmesini ildim bundan sonrada ılırım her ne kadar iki eydır tek ı gece uyuyamasamda sadece gunduzlerı uyukladıgım ı kaçsaatle yetınırken ıle sukredım (.)
whatsap da ç. içi gözüküyosa silmemiştir silseydi gözükmezdi
çok emın degılım ben buna
Gozukebilir taBiki.. anlayamassin maalesef :(
Whatsapptan anlarsın, foto açılmıyorsa.
Gözükürdü
Foto atmasını iste :D:Dd
silmemeiş.
nerden bılıosun
çünkü.
cunku ne
çünkü siz kardeşsiniz.
Ara sor kanki