Saçlarım hiç boya görmedi düzleştirici pek kullanmadım ve doğal düz saçlarım var. Satmam için en az ne kadar kestirmem gerek, nereye sorabilirim ve ne kadar alabilirim tahmini olarak?
14 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saçlarım hiç boya görmedi düzleştirici pek kullanmadım ve doğal düz saçlarım var. Satmam için en az ne kadar kestirmem gerek, nereye sorabilirim ve ne kadar alabilirim tahmini olarak?
Cevap
3Cevap
Satmak istemenin nedeni ne sorabilir miyim? Ve yapısı uzunluğu nasıl tam olarak?
Fazla uzadı artık bi yerlere takılıyor sorun oluyor benim için yapı kısmını anlayamadım uzunluğu olarak bir tel sacım 80-85 cm yapıyor.
Yapısından kastım düz dalgalı kıvırcık gibi, epey de uzun peki satmak istemenin nedeni sadece bir yerlere takılıyor diye mi yani?
düz ve uzun saçın hem bakımı hem kullanımı biraz zor yaklaşık 7-8 senedir uzun saçlıyım ve artık sıkıyor beni de biraz
Hımm epey uzun o zaman saçların çene hızasında kestirmen lazım ama satabilmen için o kadar kısa kestirmek istiyor musun
hayır sırtımdan aslında kürek kemiklerimin hizası veya biraz daha altı gibi kestirmek istiyorum
Satmak istiyorsan ama biraz uzun olması lazım o yüzden dedim. Yani uzunluğunu görebilirsem daha sağlıklı bir yorum yapabilirim.
En az 60 cm diye biliyorum
Löseve bağışla
Onlar saç bağışlarını kabul etmiyorlar sanırım
boş şeylerle ugrasma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Doğal ve işlem görmemiş saçlar peruk üreticileri için adeta bir hazine 💇🏻♀️✨ Satış yapabilmen için saçının en az 30 santim kadar kesilmesi gerekiyor. Genelde profesyonel perukçular, medikal peruk yapan yerler veya saç kaynak merkezleri alıyor ✂️🧠 Fiyatı gürlüğüne ve uzunluğuna göre değişir ama ciddi bir gelir sağlayabilir ☕ Profilimizdeki chat üzerinden bize ulaşıp ayrıntıları konuşabilirsin 🎙️✨