Saçımı yeni kestirdim ve satmak istiyorum. Şu an örülü 40 cm ama saç satma koşullarında "saçınız yeterli uzunluğa ulaştıysa, firmaların istediği kriterlerde kesimini yapmalısınız." yazıyor. Gerçi bir kuaföre sormadım internetten baktım ama.. Sizce satabilir miyim? Alırlar mı? Alırlarsa kaça alırlar? Çok kırık olduğu için kestirmiştim onu düzeltebiliyorlarmış kırıklarını düzeltip kullanabiliyorlarmış. Satsam şimdi alırlar mı? Yoksa isteyenin kriterlerine uygun mu kestirmem gerekiyordu :D çok soru sordum farkındayım ama bilgisi olan var mı?Saçımı satmak istiyorum! Ne kadara satarım?
Saçımı satmak istiyorum! Saçımı nasıl ve nereye satabilirim?
Merhaba bende saçlarımı satmak istiyordum fakat saçlarım baya uzun ve gür kestikten sonra satabileceģim 60-70 cm var sanırım ve kuaförler kafamda 5 kişiye yetebilecek sac olduğunu söylüyorlar orjinal saç rengim bir kuaför saçıma 3.000 tl verdi fakat kıyamadığım ićin satmadım daha sonra satmaya karar verdiğimde sektör değiştirdi başka bir kuaföre gittiğimde saçım biraz daha kısa idi ve boynumun ordan kesimine 1.500 tl verebileceğini söyledi ama daha yüksek bir diyata satabileceğimi düşündüğüm için satmadım bu arada aklında bulunsun eğer saçlarınızı satmak istiyorsanız yakın zamanda uçlarını kestirmemiş olmanız daha iyiymiş çünkü makas izi eģer saçınız çıt çıt falan olmak için satılıyorsa saçın doğal durmasını engelliyormuş şimdi bir kaç yere daha gidip araştırma yaptıktan sonra satıcam umarım
şu an için benimde yaklaşık 45-50 cm uzunluğunda bir saçım bulunmakta. Satmayı düşünüyorum ama herhangi bir yer bulamadım şu an için. Acep tarafımıda yer tavsiyesinde bulunabilir misiniz ;?
Alırlar 100tl felan sanırım ama daha fazlada olabilir gidip bir kaç yere sormak lazım ama sen o saçı uzatana kadar kullandığın şampuanlar 100tlden fazla eder ama ginede kuaforlere sormak en iiyisi birde saçın en güzel haliyle git etkilenirler belki daha fazla fiyat biçerler
Ben 3000tl ye satmıştım. Kuaför kesmişti. Satmak için gitmemiştim ama söyleyince çöpe gideceğine satayım dedim. Saçın gürlüğüne, rengine, modeline göre fiyat biçiyorlar. Eğer hâlâ satmadıysan umarım yardımcı olur
@gecebalww selam bana da geçen senelerde o tarz bir fiyat verdiler satmadım ancak şimdi ist dsyım kuaförler 300 filan diyorlar bildiğiniz inandırıp bedavaya getirmeye çalışıyorlar. önereceğiniz bir mekan var mı bu konuda siz ne zaman ve nerede sattınız acaba
İstabul, Ankara ve İzmir gibi şehirlerde perukçular satın alıyormuş. Hatta saçların rengine ve şekline göre fiyat belirlemişler. Hiç boyasız ve yıpranmamış saçlar 10 bin Orta durumda 1-2 defa boyananlar 5 bin lira fiyata kadar satılabilyormuş. bence devletdestekli. com/sac-satin-alan-kuaforler-perukcular-ve-fiyat-listeleri/ adresine bir göz atın. burda alım yapan kuaförlerin bilgileride var. herkesin fikrine saygı duymak lazım.
Saçlarınızı kestirmeden sorsaydınız keşke, piyasa da saç alımı yapan o kadar çok insan varki bizde saç ihtiyacımızı kendi kestiğimiz saçlardan karşılıyoruz. Saçın uzunluğu sağlığı fiyatları etkiliyor. 40 cm den kısa saçlar çok değerli değil. Kesilmemiş saç her zaman daha değerli. Kg fiyatı 600-1000 tl arasında değişiyor. Uzunluk ve sağlıklı saçlar için elbette.
Kuaför olduğunuz nasılda belli. Nasıl da insanlara 600-1000 arası diyorsun ama arkadaşlar inanmayın. Ayrıca 40 cm'den değil 30 cmden başlıyor. 30 cm saç zaten minimum 2 yılda ANCA uzuyor. bu yüzden saç çok kıymetli. Ve 30 cm saçı minimum 1000 liradan satabilirsiniz gerekli şartlar uygunsa (örn: boyanmamış, fazla ısı görmemiş ve kilosu epey ağır saçlar)
@semra_krkc semra hanım merabalar. Benim saçlarım hiç boya görmedi rengi turuncumsu. cm olarak bilmiyorum ama kalçalarımda ve epeyce gür. Satmak istiyorum ama nereye satarım ne kadar eder bilmiyorum. Cevabinizi merakla bekliyorum 🤗
@semra_krkc merhaba kızlarımın saçı var işlem görmemiş ve gayet sağlıklı saçlar doğum sacları bu zmaana kadar makas fon makina bile değmedi bilgi verirmisinz
şu an için benimde yaklaşık 45-50 cm uzunluğunda bir saçım bulunmakta. Satmayı düşünüyorum ama herhangi bir yer bulamadım şu an için. Acep tarafımıda yer tavsiyesinde bulunabilir misiniz ;?
Saçlarını satmak hemen hemen herkesin aklından bir kere de olsa geçmiştir diye düşünüyorum :) Tabii bunun için öncelikle upuzun saçlarınıza kıymanız gerekiyor. Bu da çok zor bir karardır kesinlikle. Peki saçlar nereye satılıyor, ne kadara satılıyor?
Saçımı satmak istiyorum! Saç satılır mı?
Saçımı satmak istiyorum! Saç satılır mı?
Saçlar satılabiliyor ancak satılması için belirli bir uzunluğa erişmiş olması gerekiyor. Saçlarınızı satacaksanız sürekli gittiğiniz kuaförü tercih etmemenizi öneririm, çünkü ne yapıp edip parasız bir şekilde almaya çalışıyor :) Kuaförler, perukçular uzun saçları satın alabiliyor.
Saç satmak için en az kaç cm olmalı?
Saç satmak için en az kaç cm olmalı?
Saçlarınızı satmak için en az 45 cm uzunluğa sahip olmanız gerekmektedir. Çünkü o saçlar peruk, çıt çıt yapımında kullanıldığı için yapılırken en az 10 cm kadarı gidiyor. Saçınızı satın alacak kuaför ya da perukçu kendisi kesmek istiyor.
Saç satma fiyatları nedir? Saç satmak ne kadar?
Saç satma fiyatları nedir?
Saç satma fiyatları saçın uzunluğuna, bakımlı olmasına göre değişiyor. Genel olarak yıpranmış çok kırık olan saçlar kabul edilmiyor. 65-70 cm uzunluğunda, 130 gr ağırlığında bir çıt çıt ortalama 280 TL civarında satılıyor. Doğal, bakımlı ve uzun saçlarda bu fiyat 2000 TL'ye kadar çıkmaktadır.
Saçlarınızı satmak istiyorsanız birçok yere danışın derim. En yüksek fiyatı veren perukçuya, kuaföre saçlarınızı satabilirsiniz. Çünkü saçlarımız gerçekten çok değerli ve uzatmak için binbir zahmete giriyoruz, türlü türlü bakımlar yapıyoruz. Verilen emek dışında duygusal boyutu da var tabii ki :) Şunu da söyleyeyim; boyalı saçlara doğal saçlardan daha az fiyat biçiyorlar. Doğal saçlar her zaman daha değerli görülüyor.
İşin içine bin lira girdi gözlerim açıldı babam saçlarımı boyamama tamamen karşı olduğundan 1 kez boya sürmedim şu ana kadar tembellikten çok yıkamadığımdan çok yağlanıyordu kırıksız uzadı bu sefer. Her 5 6 ayda bir kuaföre ancak gidebildiğimden bir daha ki ne gene böyle güzel uzamış olursa bağışlamak yerine satsam mı diyordum... Saçlarım açık dalgalı insanlar genelde düz zannediyor.. Tek bir endişem var oda şu Benim saçım çok koyu bir kahve siyah olsa gene iyi koyu kahve çok bir espirisi yok yani renginin.. Bu fiyatta fark ediyor mu? ediyorsa ne kadar ediyor acaba? kızıl gibi bir renge benimkinin X2 katı biçilmesi normal geliyor ama..
Çok satma istiyrsan sat ama saçın uzunsa ben kıyamam sahsen bir kızın saçları zaten kendini gösterir.Para bakımındansa 100 tl den daha fazla verirler zaten bir saç almaya kalktımı en az 300 oda tam orginal degil.Kuaföre git ama güvendigin yere git kazıklamasınlar
Bilmediği konuda yorum yapan çok ne yapacaksın... Ki gerçekten bir insanın ihtiyacı da olabilir buna. Hiç unutmam küçük kadınlar kitabında sanırım ortanca kardeşlerden biriydi saçlarını satmak zorunda kalıyordu. Sonuçta senin benim bu yoldan para elde etmeye illa ihtiyacımız olmasa da eminim ki bunu yaşamış insanlar vardır.
ya yukarda biri ne yazmış sinir oldum bugün saçımı yarın kendimi satıcakmışım ne alakası var ya böyle nasıl düşünebiliyo insanlar beni tanımıyolar nasıl bu kadar ön yargılı ve kesin konuşabiliyolar anlamıyorum benim parayada ihtiyacım yok ki olsa bile bu neyi değiştirir saçımla bedenimi aynı kefeye koyabiliyolar ne kadar utanç verici nasıl böyle insanlar oldular çok merak ediyorum
öncelikle saçının 45 70 cm aralığında olması gerekiyor. Boya röfle gibi kimyasal işlemler görmemiş doğal saç olmalı ve kırıklarının göze bakmaması lazım yani sağlıklı görünmeli. 300TL den 5000TL ye kadar fiyat değişimi oluyor. Bulunduğun şehir ve ilçeye görede ucuza ya da çok ciddi fiyatlara satabilirsin.
Mehaba 70 cm kadar uzunlukta saçlarım var köyü kestane renginde hiç işlem görmedi ve kırıksiz 1 yılda sadece bu kadar uzadı o yüzden kırık yok almak isteyen kuaforlerle iletişime geçmek istiyorum bursada yaşıyorum annemin saçı evde 1 ay oldu keseli onunda benimki gibi hatta daha kalın
Bnde saC var şu an kızımın saçı ikikerede kestirdim ulyalniKumralnoya vardı aktı uçları lastikler halinde kesildi diğer kesimdede örgülü iki örgülü şeklinde kesildi
parayla ilgisi yok paraya ihtiyacım da yok saçımı kestirdim ablamda hatıra olarak aldı evde öyle boş boş duruyo ne yapıyım diye sordum sat dediler bende satsam mı diye fikir almak amaçlı soruyorum sadece bu kadar dalga geçilecek bir durum yok senden de bahsetmiyorum yanlış anlama yukardakilerden bahsediyorum tekrar ediyorum paraya ihtiyacım yok sadece fikir amaçlı
Yok böyle abartı arkadaşlar doğru bilgilendirirseniz sevinirim bu sektörde çalışan esnaflar var... Uzun saçın kilosu ki 1 kilo saç yaklaşık 6-7 kadın saçından oluşur, kalitesine göre 1 kilo saç 600- 1000 tl arasında değişmektedir.
@semra_krkc merhaba bende saçlarımı kestirdim ama kestirdigim kuafore vermedim yanima almak istedigimi soyledim kesti masaya koydu sonra aldi tokaladi saci verdi bana yani kesmeden once tokalamadı. sacımı elime aldigimda surekli bir ksim sac elimde kalıyor tokalanmadan kesildigi icin oldugunu dusunuyorum acaba bu durum satmamı engeller mi yani tokalanmadan kesilen saç satılır mı?
50 cm saçım bulunmakta , kimyasal herhangi bir işlem (kına , boya , market şampuanı vs.) görmemiştir. Tamamen doğal yağlar ile bakımı sağlanmıştırç. İstanbul içinde bu konu ile ilgilenen , konu hakkında destek olabilecek biri var mı?
Kanserli ya da yeni kanserden kurtulmuş bir kadın morali daha iyi olsun diye saç almak isteyebilir. Neden bu yönden bakmak istemiyorsunuz? Çünkü bol keseden yardırmak, hesap sormak veya duyar kasmak çok kolay değil mi? Bıktım sizin şu kadına yaptığınız baskılardan. Hadi işinize
Kızlar saclariniz alınır saçlarının resimleriyle beraber ne kadar kesilecegini yazmanız yeterli Ankara üstelik eve servis imkanı alikayihan5715@gmail. com
merhaba saçınızı alabiliriz yerimiz İstanbul maltepede en az 55-60 canım olma şartı ile boyasız olması gerekmektedir satmak isteyenler için fiyat görüşebiliriz
Ben saçlarımı satmayı düşünüyorum saçlarım oldukça uzun 130 cm civarında ve hiç boya surulmemis İstanbul'da almak isteyen kuaför varsa eğer mail den ulaşabilir bana Merveulgnn@gmail. com
benim ablamda lösemi hastası biz sırf onun saçlarını alabilmek için özel kuaför getirtmiştik o saçı güzelce kesti ve aldı biz o saçı örüp bize vermesini istedik oda tamam dedi ama geri getirmedi attım ben onu dedi ve bu adam bizim tanıdığımız biriydi ve atmadığını da biliyoduk çünkü ablamın saçları gerçekten çok güzeldi çok güzel bakardı saçlarına hiç 1 tel bile kırığı yoktu
Deniz bey Eğer İstanbul'da iseniz saçlarımı satmak istiyorum hiç boya yok saçlarımda yaklaşık 4 5 senedir kesim duzlestirmedim kırıklarım fazla yok ve boyu 130 cm civarında
Sen takıl kafana göre.. Hiç bir şey bilmeden yorum yapan cahiller kategorisinde falan.. iyi olur senin için. Bari biraz araştırıp yazsanız çok komik duruyorsunuz cünkü
En İyi Cevaplar