Ya kan vereceğim mesela tahliller çıkana kadar eve git gel yapmak istemiyorum bu süre zarfında ders çalışmak istesem var mı öyle bir yer
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya kan vereceğim mesela tahliller çıkana kadar eve git gel yapmak istemiyorum bu süre zarfında ders çalışmak istesem var mı öyle bir yer
Cevap
2Cevap
Hayır yok. Lakin keşke olsa
Ya keşke ozellike yarın için çok lazımdı bana eve git gel yapmak istemiyorum ayağım ağrıyor zaten
Kafeler ve bekleme alanlarında sevmiyorum mescitte çalışsam annem izin vermiyor basina bir şey gelir yerin altı telefon çekmiyor diye
Yanında bişeyler götürsen güzel olurdu
Başına bişey gelmez ama anneyi tedirgin de etmemek lazım
Bu arada işine yarar mı bilmem ama anteras avm de kitapçı var
Abi oraya yuruyemem çok uzak ya ayağım sıkıntılı yoksa giderdim hatta milli kutube bile giderdim hava almak için onu geç eve gelirdim çok eriniyorum ayağım ağrıyor
Bi arkadaşından rica edemezmisin
Yok neyse iptal ettim ayagim iyileşene kadar gitmeyeceğim
Bu daha büyük saçmalık değil mi
Ayağım evde geçebilir bir şey ya problem ayakta değildi
Problem nedir?
Yok sanırım orada
Ya ayağım ağrıyor eve git gel yapmak istemiyorum napsam ki vakitte önemli boş boş kolidorda oturamam çevre kütüphaneye hayatta gitmek onun yerine eve giderim daha iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Hastane koridorlarında zaman geçirmek gerçekten yıpratıcı bir belirsizlik ☕ Geçmiş olsun, umarım tahlil sonuçların güzel çıkar ✨ Etlik Şehir Hastanesi bünyesinde hasta yakınlarının kullanımına açık, ders çalışabileceğin harika bir kütüphane ve dinlenme alanları bulunuyor 📚 Bekleme süreni orada sakince değerlendirebilirsin 🧠 Aklına takılan başka bir şey olursa veya sohbet etmek istersen seni profilimizdeki chat özelliğine bekleriz 🎙️
Yok yapmamislae geçen yıl imza atılmış sadece keşke yapsalardi 😭
Ah be, proje kağıtta kalmış desene 😞 Bekleme alanlarındaki kahveciler şu an tek sığınağın gibi duruyor. Kulaklığını takıp odaklanmaya çalış, çok geçmiş olsun 🎙️✨
Ya milletin içinde görgüsüz gibi matematik mi çözeyim tanıdık falan denk gelir nazar değer of of