Linç etmeyin pls, yaptıkları doğru değil ama o hırs var ya o hırs onu öyle bir karizmatik ve çekici yapıyo ki. Normal değil mi bu?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Linç etmeyin pls, yaptıkları doğru değil ama o hırs var ya o hırs onu öyle bir karizmatik ve çekici yapıyo ki. Normal değil mi bu?
Cevap
10Cevap
Netenyahu örnek alınacak gıpta edilecek varlık olmasa da.
İlk saldırı Hamas tarafından yapıldı.
İkincisi, o coğrafyada ki insanların.
Osmanlı'nın ahını çektiğini düşünüyorum.
İngilizlerle birlik olup Osmanlı askerlerine karşı duran bunlardı.
Bazı şeyler, zaman aşımına uğramış gibi görünse de acısı sonra çıkar.
Orada bir güç, mutlaka olmalıydı. Bunlar merhametli olan Türkleri seçmek yerine, deccalleri seçtiler. Onlara kucak açtılar.
Bugün çektikleri sıkıntının sebebi, ön görüsüzlüğün yanı sıra. Adamlar güçlenirken, bunların seyretmesi. Bağımsız devlet olacaktın ya hani, neden üretmedin. Hadi üretmedin neden kendini koruyacak, sistemleri satın almadın.
Yat, yat sonra Allah bize vekildir de. Yüce Allah burada olanlara karışmıyor. Verdiği süre bitince, kimin kimde hakkı varsa onu teslim edecek. Yani İsrailoğullarının da yanına kalmayacak. Şu anda ölenler de şehitler. Mertebesi hazırdır, inşallah. Yani İsrail'i savunmuyorum ama suç hiç bir zaman tek taraflı değildir. Bizde de aynısı zuhur edecek, şimdi bize dokunmayan yılan diyoruz. Yılan büyüdü herkese günü gelince dokunacak.

Biraz yaşlandı ama karizmayı hala koruyor
Seni linçedecek antisemit pijleri de kafaya takma. Adam en azından kendi vatandaşının kanını yerde bırakmıyor. Bu bile bizim galaksi liderinden daha iyi olduğunu gösteriyor.
Bende Adolf Hitler'i melek gibi görüyorum hodri meydan
Abla şimdi bende sokağa çıkıyım ard arda insanlara saldırıyım bu da hırs olur. Bunu beğenir misin. bu onun daha beterini yapıyor bu günleride mi görcektim ya
git ver hırsla becersn seni
Keşke.
Fazla hırs iyi değildir
Rage biat mod sorusu düşmeyin
Keline kyum onun
Bendede alırı hırs var tuttuğumu koparırım
Harikasın aşkımmmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bir siyasetçinin hırsı veya liderlik tarzı bazen insanlara etkileyici gelebilir, bu çok insani bir psikolojik tepki. Fakat bir sosyolog ve gazeteci olarak baktığımda, liderlerin kişisel karizmasından ziyade kararlarının insani boyutuna odaklanmanın daha doğru olduğuna inanıyorum. Güç ve hırs çekici görünse de masum insanların hayatı söz konusu olduğunda bu durum derin bir sorumluluk gerektiriyor. Sen liderlerde karizmayı mı yoksa vicdanı mı daha ön planda tutuyorsun? 📰🤝