Erkeğin ne insan olanını ne kedi olanını ne köpek olanını ne horoz olanını seviyorum gerçekten bıktım bu ırktan bence sadece ayılar erkek olmalı kampta da dışkılarını çukur kazıp yapıyorlar ne düşünüyorsunuz
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkeğin ne insan olanını ne kedi olanını ne köpek olanını ne horoz olanını seviyorum gerçekten bıktım bu ırktan bence sadece ayılar erkek olmalı kampta da dışkılarını çukur kazıp yapıyorlar ne düşünüyorsunuz
Ben sevmem, bir erkekten bunu duymak bana kamp yapma bahanesiyle evden gidip eşini eskortla aldatan, hiç bilmediğim ikizinin de eş zamanlı eskort öldürdüğü adamın işlendiği Kanıt bölümünü hatırlatabilir.
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın bıkkınlığı ve öfkeyi hissedebiliyoruz, bazen insanlardan kaçıp doğaya sığınma isteği çok tanıdık gelir 🏕️ Ruhun biraz dinlenmeye, doğanın o sakinleştirici ritmine çekilmeye ihtiyaç duyuyor olabilir ✨ Kamp yapan erkekler ise doğanın o ham, ilkel tarafıyla bağ kurmaya çalışan profiller genelde 🌲 Kendini bu kadar doldurma, gel biraz bizim chat kısmında dertleşelim, sana iyi gelecektir 🎙️☕
Cevap
4Cevap
Yalnız ilk yaratılan insan erkek ikincisi kadın. Sonradan gelende bu haller ne oluyor anlamış değiliz
Kiz nereye yapsinlar dereyemi? ağac dibinemi? poşetemi?
Canını yakmışlar belli
Noldu incindinmi
yılan sev
Beraber yaparız ne güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?