Arkadaş grubu ile gitmek farklı baş başa gitmek farklı. Bide yani kişiden kişiye de değişebilir. Belki gerçekten normal bir şekilde vakit geçirmek içindir. Film izlersiniz, yemek falan yaparsınız birlikte. Belkide amacı bambaşkadır. Şu zamanlarda kimseye güven olmuyor maalesef. Yani baş başa gitmekte pek güvenli gelmiyor açıkçası. Bungalov evleri biraz şehir merkezinden uzak yapılıyor sanırım. Pek bilgim yok ama yinede bir durum olsa müdale edecek kimse yok. Yani günümüzdeki cinayetlerden sonra çokta güven vermiyor kimse.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yıl28 yaş doğruysa, ailen mutasip bir aile ise şimdiye evlenmiş olman gerekirdi. Kimse sana dokunmayacaksa görücü usulü birşeyler bakman gerekiyordu doğal olarak. Bir sürü çıtır kız dolaşırken habire analar güzel kızlar doguruken millet seni neden kandırmaya çalışsın ki. Birde, öyle her erkek bir kadının ilki olmak istemeyebilir, o sorumluluğu almak istemeyebilir, o aklibasindalik yoksa adamda o ayrı. Yorumlardan okudugumdan cikardigim sonuclara göre yazdım. Çok rahat cevaplar yazmışsin fakat öyle bir imajda çizmiyorsun. Bence bunun bungalovlada alakası yok. Bungalova değilde nereye goturecek adam ariyorsun ki.
116 Yorumla- 1 yıl
@Belin35 28 yaş gayet aklıbasinda bir yaş. Kandırmak ne, öyle bir yazmiski erkekler bu kişiyi kandırmak için sırada bekliyor sanki. Hem sen öyle biriyle neden muhatap oluyorsun.
- 1 yıl
Henüz hayatın acı gerceklerını yememiş her insan için her yaş aklı başında olmayan yaş bi kandırıldın bi kazık yesin bi yanlış yapılsın ozaman öğrenir. Ama adam zaten yalnız kalmak istiyor o kabul etmemıs nıyetını anlamış. Buarada erkeklerın amacı zaten o cogunun yalnız kalmak kadınla. Ama bunu karşı tarafa önceden belli eden var etmeyen var
- 1 yıl
Kimse bana dokunmayacak demedim ki, anlaşılan yorumları düzgün okumamışsın. Benim güzel olmadığımı nerden biliyorsun? 32 yaşındayım ve hala o bahsettiğin çıtır kızlar gibiyim hiç merak etme. Bence sen o kızları kıskanıyor olmalısın, pek özgüvenin yok gibi öyle anladım. Ayrıca defalarca çok güzel olduğumu da söylemişti zaten için rahat olsun. Yerine göre rahatım yerine göre kurallarım var. 2 defa teklif etti, demekki baya ilgisi var ki ilkinde hayır dememe rağmen yinede pes etmedi. Uğraşması, çabalaması da çok hoşuma gidiyor. Giderim veya gitmem kimseyi ilgilendirmez
- 1 yıl
Ben size çirkin demedim ki. Dünyanın en güzel kızı olun konu bu değil ki. Genel toplumun bakış açısını ve erkek kafayapisuni anlattım. 32 yaş ise bu daha vahim. Benim özgüvenime neden laf ediyorsunuz sizden yaşlı olduğumu düşündüğünüz için mi? Yapmayın lütfen ya.
- 1 yıl
Normalde çok iyi niyetli ve temiz kalpli birisiyim. Ama karşımdaki kişi bana bu şekilde yaklaşırsa cevabımı ona göre veririm. Dünyada okadar çıtır, güzel kız varken sana neden baksın veya kandırmaya çalışsın demen hiç hoş değildi. Daha önce hiç değer görmedin mi veya senin için uğraşan birisi olmadı mı bilemedim.
32 yaş olunca ne oluyormuş? Saçma sapan evde kaldın muhabbetler düşünceler mi? En güzel yaşımdayım, pozitifim, hayatı seviyorum, seninde öyle olmanı tavsiye ederim - 1 yıl
Her yaşın guzelligi ayrıdır. Seçenek çok diyorum, senle olmaz gider otekiyle dener, bu kadınlar içinde gecerli. Bütün erkekler tc mi yani. Seni niye kandırmak istesinler. Seviyorsa tabiki uğraşır, çok ugrasirsa daha çok sever mantığıda var toplumda. Cidden beni anlamıyorsun. Birini seversin onunla olursun ya da olmazsın. 32 yaş yetişkin bir yaş ergen dusunceler bitmiş olmalı. Değerde gördüm ugrasanda çok oldu, kadınlık sevgi aşk bununla ölçülmüyor. Senle bir sorunum yok dilerim iyi olur her şey. Bu dediklerimi bana biri bana 20 li yaslarimda söylese çok sevinirdim.
- 1 yıl
Neyse kızlar siz nasıl biliyorsanız öyle olsun. Silebilsem msjlari sileceğim hiç bu polemiklere girmek istemiyorum.
- 1 yıl
@Belin35 haberi falan duymadım ne haberi. Guveninizi kazanmayan biriyle gitmezsiniz bir yere, ben onu mu diyorum sanki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı.
u 1 yılmerakım yok benim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBak orada jakuzi sıcak havuz falan var daha keyifli romantik bi şekilde seks yapmak istiyor.. sende o da daha çok keyif alsın diye..
149 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEvet çok güzel bişey bencede.. sen daha önce hiç yapmadın yani hmm
Cevap sahibi1 yılŞansını zorluyor işte belki orada romantik bir ortam olunca lakol vs olunca ikna ederim diyodur
Cevap sahibi1 yılİşte olay dediğim gibi ama 😅
Cevap sahibi1 yılBeğenilmek arzu edilmek güzel bişey seni anlıyorum ama dikkat et gidince belki ilaç içirip biseyler yapar vs hoşunu görürsün sonra 😅
Cevap sahibi1 yılBilinçaltı işte hem sende istiyosun aslında ondandır ah şu engeller kurallar
Cevap sahibi1 yılYani kızlığını bozmadan ne isterse yapabilir mi?
Cevap sahibi1 yılBunu bilse neler olacak neler ben çıtlatayim mi 😅
- 1 yıl
Aa evet akrep olduğumu nerden bildin, profilimde mi yazıyor. Ben onunla yanyana olduğumda bile çok heyecanlanıyorum bu yazdıklarını onunla yaşasam bayılırım heralde😂 ama çokkk güzelll şeyler, şunu merak ediyorum bi erkek bu kadar zevke geldikten sonra içine girmeden bırakabilir mi yani kendisini tutabilir mi
Cevap sahibi1 yılBi sorunu gördüm ordan anladım akrep olduğunu.. valla tutan tutar ama emin olmak zor ben tutarım mesela sürtünerek bosalsam ve beni yalayarak bosaltsa bende onu boşaltırdım çokta zevkli olurdu
Cevap sahibi1 yılZevkten bayıltacak neler var neler daha 😅
Cevap sahibi1 yılÇok zevke gelmiş sürtünerek boşaldı muhtemelen çıplak değil miydiniz
Cevap sahibi1 yılYaşın doğru mu bide?
Cevap sahibi1 yılŞimdi de bakmazsın Allah bilir
Cevap sahibi1 yılHmm gizliden çıktım bakmayınca gizledim geri tipimi sevmedin sandım merak ettim doğrusu senin altında ne vardı bu kimdi nasıl tanıştınız
Cevap sahibi1 yılBelkide boşalmadi ya da yalan söyledi daha ileri gitmek için
Cevap sahibi1 yılHmm baştan kuralları konuştunuz öyle bulustunuz sanırım tek seferlik biseydi galiba
Cevap sahibi1 yılEvet benim gibi onun gibi saygılı insanlarda var tabiki herkes kötü değil sonuçta
Cevap sahibi1 yılSen kaç yaşındasın konuşasım geldi bugünde 😅
Cevap sahibi1 yılOlabiliyor öyle şeyler ya normal bence
Cevap sahibi1 yılZevk aldın mı nasıl oldu neler yaşadınız
Cevap sahibi1 yılBenim bir seks partnerim var ikimizde öpüşmeye bayılıyoruz o benden ben ondan farklı bi zevk alıyoruz saatlerce öpüşürüz onla 😅 sende benim son soruma bakabilir misin
Cevap sahibi1 yılYorumunu merak ettim
Cevap sahibi1 yılSaat gece 03:21 bu kadar kim yazıyor sana ya 😅
Cevap sahibi1 yılRahatsız ettiysem kusura bakma canım sıkıldı yorum yapıyorum öyle
Cevap sahibi1 yılBak lütfen
Cevap sahibi1 yılProfilim gizli miydi emin değilim gerçi
Cevap sahibi1 yılÇatladım burada ya 😂
Cevap sahibi1 yılNeyse kaç yaşındasın ve başka tecrüben oldu mu?
1 yılNe varki bu bungalovda. Deniz kıyısı değil her halde, gol kenarimi, gezmeye mi eglenmeye mi neye tercih edilir
03 Yorumla- 1 yıl
Hayır onu sormadım, hani onun dışında neden tercih edilirki
Kış aylarında özel anlar yaşamak, baş başa vakit geçirmek
05 Yorumla
1 yılSizce niye olabilir? :D
Acık değil mi yani amaç
07 Yorumla- 1 yıl
İyi ki kanmamışsın :D
Hayatında mangal yapmayan adamlar bungalova götürüp manngal yapacakmış peh :D - 1 yıl
Aaaaa hala berabersiniz oo zaman :D
Yemek yapıyosa oraya götürmesi daha da şüpheli :D - 1 yıl
Ne güzel yırttın işte
1 yılBöyle bir şey de ilk defa duyuyorum. erkeklere has bir şey miymiş bu, ne alaka?
03 Yorumla- 1 yıl
Konu açan arkadaşların birkaç kere düşünmesi gerekiyor bence :)
1 yılKadınlar cinselliklerini erkekler kadar rahat yaşayamadığı için, bungalov biraz izole vakit geçirmeye müsait olduğundan teklif ediliyor...
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 548 cevap paylaştı.
1 yılAlışmışlar her ucuz kadını oraya almayı gereksiz erkeler çok Allah onları tez vakitte silsin yeryüzünden
Beyinler o kadar11 Yorumla
1 yılBongalov işi yapanların konuyu körüklemesi birde sosyal medyada reel merakı. Aslında çok fazla talep yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDaha pahali s1kince daha cok s1kmis oluyorlar galiba bilemedim
43 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Cebeufuk iste o kadar uzagim konuya😂
Tatilde kızlarla yakınlaşmak daha kolay, bu. Eski taktikdir.
00 Yorumla
1 yılAhşap, ufak, tatlı tatlı ısınıyo, çıtır çıtır ya, ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSakarya'da var. Genelde tatil amaçlı gidiyorlar. Ölmeden gitmek istiyorum ama hiç enerjim yok beeee hahahah sıkıldım bu lanet hayattan.
00 Yorumlabilmiyorum gitmedim geçen sene yurtta * bi arkadaşımdan duydum ve onun yerine göl kıyısı ya da nehir kenarı bi yerde kampa gidip mangal yapıp balık tutmayı tercih ederim kalabalıktan uzaklaşmak iyi geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl"İşte bunlar hep seks":Sigmund Freud.
02 YorumlaYüzde 5 i masumdur sadece doğa severler için 😂 ama yüzde 95 ise neyi severler oda açıkça ortadadır 😂
04 Yorumla
1 yılSabit bir yerde duramam ben. Her yeri gezer yorulunca uyumaya yer ararım. Bungalov da hiç merak etmedim. Niyetler farklı belli ki.
00 Yorumla
1 yılAmaç bungalov değildir senle vakit geçirmek istiyordur.
05 Yorumla- 1 yıl
Aslında illa bir şey yaşamak istediğini kasıt etmedim. Baş başa vakit geçirmek istiyorda olabilir.
- 1 yıl
Bir müzisyenin ufak oyunlara başvuracağını mı düşünüyorsun?
- 1 yıl
Müzisyen dediğim öyle çok tanınmış birisi değil tabi. Vakit geçirmek isteyen heryerde güzel vakit geçirebilir, orası illa şart mı? 2 defa bu teklifi etmişti, ben kabul etmeyince baya hırs yaptı bence. Ayrıca çok zeki ve kurnaz birisi, kadınlarla nasıl konuşulacağını çok iyi biliyor tabiki bu tür oyunlara başvurabilir
1 yılİhtiyaç her şey sıkıyor kaçacak yer arıyoruz
00 Yorumla
1 yılOradaki aktiviteleri seviyorlar
01 Yorumla
1 yılManzara eşliğinde sana mangal yakacaktır.
01 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 828 cevap paylaştı. hepimiz doğa aşığıyız
01 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 473 cevap paylaştı. Valla hiç gitmedim, merakımda olmadı
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 332 cevap paylaştı.
1 yılBungo bungo şişeler 😂😂😂
00 Yorumla
1 yılGenelde seks amaclo
00 Yorumla
1 yılKiz kizada güzel oluyor
02 Yorumla- 1 yıl
- Tatil & Seyahat konusunda 309 cevap paylaştı.
1 yılSeks için güzel bir ortam
00 Yorumla Gondiklicek 😂😂
00 Yorumla
1 yılBungolov ısletıyroum gıtmım mı
00 YorumlaGünlük kiralık evden daha ucuz oluyorlar 🙃🙃
03 Yorumla- 1 yıl
@returnurl kahvaltı dahil oluyor iki bin o şekilde de. Sana 2-3 bine geliyor ki bu da bir günlük kiralanacak evden uygun ve şekil
1 yılormantik bir ortam :D
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİlk defa dydum bir erkeğin bungalova gitme merakni
13 Yorumla- 1 yıl
Sümeyye hayali bu harbi biz ne alaka
Cevap sahibi1 yılHarbiden xksnxksnxnsnxnsnd
Gizli Üye(36-45)1 yılBöyle bir merakları mı varmış?
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHep fantezi merakları
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAma merak edilecek gibi değil aslında. Git sicacik otelde kal verdiğin paraya değsin daha iyi 😅
Cevap sahibi1 yılYok ya hiç değil ıssız sessiz yer Sanki dışardan takip ediyorlarmis gibi hissediyor insan.
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSeni davet ettilerse yiyecekler şeftaliyi
08 Yorumla
Cevap sahibi1 yılŞeftaliyi yiyecek
Cevap sahibi1 yılAman verme sakın
Cevap sahibi1 yılDaha önce yapmadiysan verme
Cevap sahibi1 yılYaş kaç
Gizli Üye(30-35)1 yılHatun atma iste
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDoğal ve sakin mekanda sx :D
00 YorumlaÖyle bir merak yok
00 Yorumla
1 yılBirlkte uyuyabilme
05 Yorumla- 1 yıl
Sevişme ihtimal
- 1 yıl
Güzeldir nefes nefese sevişmk
1 yılbir çözebilsek zaten
01 Yorumla
1 yılEşimle olmasını isterim özel olsun
03 Yorumla- 1 yıl
Geçmişte yaşamis olsa ne yaparsin
- 1 yıl
Sevgilin var galiha hic yaşamamissin bu yaşa kadar dayandin yine dayan
Yarin ne olcaginin garantisi yok
1 yılSe. ks😄
02 Yorumla- 1 yıl
Farklilik olsun iste
1 yılTamamen sejs amaçlı
02 Yorumla- 1 yıl
Ambiyans var gsliba🤣bence otel daha güvenilir
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet bir de böyle olanlar vardı
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 895 cevap paylaştı.
1 yılFatkli yerde sebisme
00 Yorumla
1 yılSıcak ortam
00 Yorumla
1 yılucube erkek ıtemı
00 YorumlaAYNEN BUNGALOV MERAKI...
00 Yorumla
1 yılBungalov merak = s... merakı
00 YorumlaNe olduğunu bilmiyorum araştırmaya üşendim
00 Yorumla
1 yılo ne
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 312 cevap paylaştı. nedirki
00 Yorumla
1 yılKızlar seviyor
00 Yorumla
1 yılÇok güzel oluyo
00 Yorumla
1 yılS*ikşmkl için
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılCinsellik yaşamak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBiliyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılPompa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇakıyoruz orada ondan
00 Yorumla
1 yılAnlamıyor musun
012 Yorumla- 1 yıl
Neymiş
- 1 yıl
Başka neden de olabilir
- 1 yıl
Seninle gitmek istiyorsa
Romantizm baş başa kalmak ilişkide dilediğin gibi inlemek çığlık atmak serbest😀 - 1 yıl
Doğru mu
- 1 yıl
Kimden geldi teklif
- 1 yıl
Hmm gitseydin
- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem