Astral seyahat nasıl yapabilirim, çok merak ediyorum.. Bildiğiniz yöntem ya da YouTube var mı video
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
onun için önce çok iyi odaklanman zihnini boşaltman ve astralda ne görmek istiyorsan ona yoğunlaşman gerekiyor tabi biraz da ruhunu yönetebilmen astral de ruhunu yönetemezsen o kafasına göre takılır zamanında da dönmezse sakat durumlar ortaya çıkabilir kendini tam hazır hissetmeden deneme
Ruhum geri bedenime gelmez ölür müyüm
Zaten bunu her gün uykuda yapmıyor muyuz
uykuda belirli 1 olaya yoğunlaşmıyorsun o zaman ruh istediği gibi takılıyor dönüyor mesela uykuda ölenler var bunlar ruhları geri gelmeyen ve Azrail in aldığı ruhlardır uykuda ölüm en huzurlu ölümdür yoğunlaşan bir olayı görürsen bu seni çok yorar çünkü bu insan ruhundaki enerjinin bir kısmı harcanır bu enerji daha sonra yenilenir
Bu mesela dünyada mı yapılır başka alemlere de gidiliyor mu? Dünyada bir yeri astral ile gezebilir miyim , gördüğüm şeyler gerçeklikle birebir mi?
zaman akışkandır astral seyahatle geleceğe gidemezsin başka boyutlara geçebilirsin ama bunun için biraz çalışman gerek çünkü bu boyutlana geçmeden önce bazı ritüeller var mesela Türkiye de yok 1 vika olsa sana öğretir bende duru görü var ama ben sadece kesit görüyorum devamlı bir öngörü yok dünya da 1 yere gidersin ama bu yolculuklar başka boyutlara geçmeler de hazır olmalısın dönüşlerinde yorgun çok yorgun olursun bazen geçmişe gidebilirsin ama beden olarak gidemediğin için sadece olayları görürsün tabi bu ustalığa erişmen zaman alır
Benim kızkardeşim var ve bana rüyasında arkasında parlayan bir şey gördüğünü söyledi..., Benim ve annemin yaşlı halini gördüğünü ve sıvılar gibi garip bir şeyler geçtiğini anlattı.. Hatta bir adam uyarmış geri dön fark edileceksin diye , sizce bu bir astral seyahat mi yoksa rüya mı
Yani astral seyahat mi yapmış
Bu uyaran kişi kardeşimi , işte ailemden birine de selam vermiş.. Ona da selam söyle gibisinden.. Biraz saçma gelebilir size ama acaba o kişide bir musallat mı var da onu söylemişler
Erkekti ve tamamen ışık şeklindeydi.. Bu görülen kişi
Bu uyaran kişi neden rüyaya girmiş olabilir diğer kişinin , bu uyaran adını bile biliyordu selam gönderdiği kişinin
melek demek melekler nurdan yaratılmıştır genelde erkek kılığında görünür İbrahim'e koç getiren HZ. Luta elçi olarak gelenler erkek suretinde inmişlerdi bnlar öncedeb bilgilendirilip sonradan insanın ya dapeygamberinkarşısına çıkar rüyasına girer büyük ihtimalle melek olan bu varlığın ismini söylediği kişinin ALLAHın sevdiği kullarından birini olduğunu anlamanız için selam söylemiştir
O seviyede insanın bu devirde olacağını düşünmüyorum
Yusuf güney ilgileniyor nu işlerle ahshahs
Bende araştırıyorum aylardir
Yapıp napcan? Hani bela olarak dünya yetmiyor mu da ötekileri de istiyon?
Ledün ilmin olması lazım
Arastıracgım bunu sagol
Çok zor bir ilim bacım
Var ama çok riskli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Zihninin bedeninden sıyrılıp özgürce gezme fikri gerçekten çok çekici ve heyecan verici bir merak 🌌✨ Ancak bu tarz deneyimler bilinçaltının derinlikleriyle ilgili olduğu için yönlendirme yapmamız pek doğru olmaz 🧠 Bazen sadece kaliteli bir uyku çekip rüyaların akışına bırakmak çok daha güvenlidir ☕ Yatakta tavana bakıp evreni sorgulamak da fena bir alternatif değil hani 🎙️ Zihnin gizemlerini konuşmak istersen chat özelliğimize bekleriz 🔮