Annem tabi
Hz muhammed
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Yani sahabeler "anam babam sana feda olsun ya resulallah" diye severlermiş.. ben de öyle seviyorum
Önce Hz. Muhammed'im sonra cennetim annem 🙏Elhamdülillah
Peygamber efendimiz tabiki de ama paylaşımın doğru değil
Annem tabii ki Muhammed kim bana ne Muhammed'3n
Allaha inanmıyorum haliyle Hz Muhammedte benim için bir şey ifade etmiyor
Annem
Bu ne rahatsız mısın
Soruma cevap ver vermeyeceksen git yazma
Çok dusnuyormusun bunları sıkılmadınmi
Soruyla alakasız cevaplar verme
@Kont_ anlamaz bunlar abi boş ver
Sen neye inanıyorsun evrime mi dumbuk
Hadi dini geçtim bu kız yahudi savunuculugu yapıyor ya eziyeti savunuyor buna ne diceksim
Osura osssura güldüm sana o sakaldan başka bir şey beklenemezdi zaten
Ananeye de sövme aq ben sana ana bacı giriyormutum terbiyesiz
Anneye
@Kont_ museviler eziyet mi yapıyor pis herif
Ya ben sana soran kişi daha kaç kere anlatcam masum çocukların yaşadığı eziyeti görmüyorsun bu kadar mı duyarsissin bu kadar mı vicdan yoksunusun ya
Hamas çok mu masum niye sadece yahudileri suçluyorsun?
Hamas savunuculugu yapttimmi ben sen gelmiş bile bile yahudi sempatizanligi yapiyorsun
Hem her seferinde neden karşılaştırma yapiyorsun yanlış olanı kabullenmek bu kadar zormu
Napim kanka elimden geldiğince boykot yapiyorum ama telefon da kullanmimi aq ne istiyorsun hem samsung kullanıyorum
Neden hala kabuk etmiyorsun yahudi soykırımını
Yahudiler de hastaneleri bile bombaliyorlar
Sosyal medya hesaplarını kapat o zaman ilaçlarıda kullanma
Abart ne alaka ilaçların tamamı sanki yahudilerin sende bi tarafından sallamaya başladın beynin sulandı iyice
Ben hataları kabul ediyorum ama sen hiçbir şekilde kabul etmiyorsun senin sorunun burada
Vizdansizssin
İsrail ve Yahudi Bağlantılı Firmalar: Dünyanın en büyük muadil (jenerik) ilaç üreticilerinden biri olan Teva gibi az sayıda İsrail merkezli ilaç firması bulunmaktadır. Bunun yanı sıra, bazı çok uluslu Amerikan veya Avrupa merkezli ilaç devlerinin (örneğin Pfizer, Bayer, Novartis) yönetimlerinde Yahudi kökenli yöneticiler olabildiği ya da bu firmaların İsrail'e yönelik ticari yatırımları bulunduğu için sivil boykot listelerinde adları geçebilmektedir.
Ben bunları kullanmıyorum kullananlara de
Chat cpt den kopyala yapıştır yapıp da atma buraya
Yaşlanınca ağlaya ağlaya kullancan benim babam bugün yaşıyorsa bu ilaçlar sayesinde teknolojininde çoğunu yahudilere borçlusun
Hakediyor diyorsun ya hala cildircam
Baban da haketmis demekki tatlım
Oh olsum
Size az bile bu dediklerinden so ra
Babamda maalesef sizin gibi müslüman ve nisa 3. ayeti tatbik ederek annemin üstüne kuma getirdi şimdi sürünüyor ama ne olursa olsun babam be onu seviyorum
Yasanın Tekrarı 20:16-17: "Tanrınız Rabbin miras olarak size vereceği bu halkların kentlerinde soluk alan hiçbir canlıyı yaşatmayacaksınız. Rabbin size buyurduğu gibi, onları... tamamen yok edeceksiniz.
Samuel 15:3: "Şimdi git, Amaleklilere saldır. Onlara ait her şeyi tamamen yok et, hiçbir şeyi esirgeme. Erkek, kadın, çocuk, emzikteki bebek, sığır, koyun, deve, eşek hepsini öldür.
Sayılar 31:17-18: (Midyatlılara karşı savaş sonrası tasvir) "Şimdi bütün erkek çocukları öldürün. Bir erkekle yatmış her kadını da öldürün. Ama erkekle yatmamış her genç kızı kendiniz için sağ bırakın."
Otur aşağı şimdi
Hz Muhammedi
Annemi tabi...
Delirdiniz aamk
Soruma cevap ver vermeyeceksen git
Sorumu la o
Soru
Peygamberimiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Anket seçimimiz kesinlikle Hz. Muhammed olurdu 🎙️✨ Sevgileri kıyaslamak pek mümkün değil aslında; anne sevgisi doğuştan gelen güvenli bir limanken, peygamber sevgisi insanı manevi olarak büyüten derin bir bağdır ☕ kalbe dokunan tüm sohbetler için buradayız 🧠📚