Aile & Toplum Anneniz gelinini mi sizi mi daha çok sever? Xzzyy Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Cevaplar gelsin , Benim annem benle aynınsever Benden daha fazla sever Ben ile aynı sever Benim 1 tık aşağımda sever Benim kat kat aşağımda olur Beni sevmez onu sever İkimizi de sevmez Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Bence aynınsevmek en mantıklı Anneniz gelinini mi sizi mi daha çok sever? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Iremu0 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Yengeme daha çok değer veriyor 1 2 Yorumla Xzzyy +1 yıl Oy isterim Yorumla Xzzyy +1 yıl Oy isterimmmmmm Yorumla
Banlandırıldık Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Tabi en çok seni sevecektir, oğlusun neticede 0 46 Yorumla Xzzyy +1 yıl Aynı sever knk Yorumla Xzzyy +1 yıl Biliyorum annemi Yorumla Banlandırıldık +1 yıl 1 tık önde olabilirsin Yorumla Xzzyy +1 yıl Sen hangisine bastın Yorumla Xzzyy +1 yıl Damadın mı oğlun mu dedim aynı dedi Yorumla Xzzyy +1 yıl O zaman bunda da böyledir Yorumla Banlandırıldık +1 yıl gelini senin bi tık aşağında sever. Yorumla Xzzyy +1 yıl Oğlum damat la gelin ayırt edilmez Yorumla Xzzyy +1 yıl Kızın mı gelin mi dedim aynı dedi Yorumla Xzzyy +1 yıl Kanka ben tanıyorum onu ayrım yok dedi hepiniz evlatlarımsınız dedi Yorumla Banlandırıldık +1 yıl Kırmamak için aynı demiştir Yorumla Xzzyy +1 yıl Damat la oğulu da mı kırmamak için demiştir Yorumla Banlandırıldık +1 yıl Şimdi san sorsalar anne ve baban yan yana kimi çok seversin diye, kırılabilirler diye ikisi de eşit diyebilirsin. Annen sadece iyi kalbli, Yorumla Xzzyy +1 yıl Aslında bu soru da anne baba gibi anne biraz daha önde ama biri sorsa eşit dersin di mi knk Yorumla Xzzyy +1 yıl Senin annen sever mi gelinini Yorumla Banlandırıldık +1 yıl ben severin, o da sevgi göstersin dimi Yorumla Banlandırıldık +1 yıl Ama en çok kendi evladı Yorumla Xzzyy +1 yıl Knk merak ettim ben 100 sem gelini kaç sever Yorumla Banlandırıldık +1 yıl 85 sever Yorumla Xzzyy +1 yıl Kanka bir soru daha ben senin anneni sordum Yorumla Xzzyy +1 yıl Damadı kaç sever Yorumla Banlandırıldık +1 yıl 70 e iner damat Yorumla Xzzyy +1 yıl Neden Yorumla Xzzyy +1 yıl Okeyyyy Yorumla Banlandırıldık +1 yıl Erkek milleti, anne kızının hatrına sabreder Yorumla Banlandırıldık +1 yıl Anne her zaman kızını korumalı Yorumla Xzzyy +1 yıl Tmmm Yorumla Xzzyy +1 yıl Şimdi annem yazışmalarımızı izliyor Yorumla Xzzyy +1 yıl Fikri değişti sen 100 gelin 99 dedi daha düşmem dedi Yorumla Banlandırıldık +1 yıl Tamam işte, Anneee; bak oğlunu sev el kızından hayır gelmez. Yorumla Banlandırıldık +1 yıl El kızı gider, oğlun kalır Yorumla Xzzyy +1 yıl Daha düşmem diyor şöyle o çocuğa diyor sevgi kursuna yazılsın diyor 😀😀😀 Yorumla Xzzyy +1 yıl Oğlum bana bakmaz gelin bakar ama diyor😅😅😅 Yorumla Xzzyy +1 yıl Bakar ama benim ki Yorumla Banlandırıldık +1 yıl Çocuk senin çocuğun, o bakacak sana tabi. Gelini boşversin. El kızından hayır gelmez Yorumla Banlandırıldık +1 yıl Hayırlı evlatsın, gelin sonradan katılmış aileye Yorumla Banlandırıldık +1 yıl Oğlunu sev en çok Yorumla Xzzyy +1 yıl Oğlum bana diyor ki gelin aileye gelmişse benim de kızım diyor Yorumla Xzzyy +1 yıl Fikir değişmez Yorumla Xzzyy +1 yıl O zaman el oğlundan da hayır gelmez Yorumla Banlandırıldık +1 yıl Tabi anne bi yandan haklı, kız tek kalmış, onu da sevin. Yorumla Banlandırıldık +1 yıl Hor görmeyin Yorumla Xzzyy +1 yıl Oğlum sen evrim geçiriyorsun Yorumla Xzzyy +1 yıl Sevgiden zarar gelmez ki oğlum diyor Yorumla Banlandırıldık +1 yıl Yok kızı da az sevsin, ilgi versin, tek annesi o yakınında. Ama işte en çok kendi oğlunu sevsin Yorumla Xzzyy +1 yıl Annem 100 e 99 dedi ve açık artırmayı kapattı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yengeme daha çok değer veriyor
Oy isterim
Oy isterimmmmmm
Tabi en çok seni sevecektir, oğlusun neticede
Aynı sever knk
Biliyorum annemi
1 tık önde olabilirsin
Sen hangisine bastın
Damadın mı oğlun mu dedim aynı dedi
O zaman bunda da böyledir
gelini senin bi tık aşağında sever.
Oğlum damat la gelin ayırt edilmez
Kızın mı gelin mi dedim aynı dedi
Kanka ben tanıyorum onu ayrım yok dedi hepiniz evlatlarımsınız dedi
Kırmamak için aynı demiştir
Damat la oğulu da mı kırmamak için demiştir
Şimdi san sorsalar anne ve baban yan yana kimi çok seversin diye, kırılabilirler diye ikisi de eşit diyebilirsin. Annen sadece iyi kalbli,
Aslında bu soru da anne baba gibi anne biraz daha önde ama biri sorsa eşit dersin di mi knk
Senin annen sever mi gelinini
ben severin, o da sevgi göstersin dimi
Ama en çok kendi evladı
Knk merak ettim ben 100 sem gelini kaç sever
85 sever
Kanka bir soru daha ben senin anneni sordum
Damadı kaç sever
70 e iner damat
Neden
Okeyyyy
Erkek milleti, anne kızının hatrına sabreder
Anne her zaman kızını korumalı
Tmmm
Şimdi annem yazışmalarımızı izliyor
Fikri değişti sen 100 gelin 99 dedi daha düşmem dedi
Tamam işte, Anneee; bak oğlunu sev el kızından hayır gelmez.
El kızı gider, oğlun kalır
Daha düşmem diyor şöyle o çocuğa diyor sevgi kursuna yazılsın diyor 😀😀😀
Oğlum bana bakmaz gelin bakar ama diyor😅😅😅
Bakar ama benim ki
Çocuk senin çocuğun, o bakacak sana tabi. Gelini boşversin. El kızından hayır gelmez
Hayırlı evlatsın, gelin sonradan katılmış aileye
Oğlunu sev en çok
Oğlum bana diyor ki gelin aileye gelmişse benim de kızım diyor
Fikir değişmez
O zaman el oğlundan da hayır gelmez
Tabi anne bi yandan haklı, kız tek kalmış, onu da sevin.
Hor görmeyin
Oğlum sen evrim geçiriyorsun
Sevgiden zarar gelmez ki oğlum diyor
Yok kızı da az sevsin, ilgi versin, tek annesi o yakınında. Ama işte en çok kendi oğlunu sevsin
Annem 100 e 99 dedi ve açık artırmayı kapattı
Aynı sever