Ankara 'da geri döndürme büyüsü yapacak hoca arıyorum bilen var mı dolandırıcı dolu etraf güvenilmiyor pek kimseye araştırıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ankara 'da geri döndürme büyüsü yapacak hoca arıyorum bilen var mı dolandırıcı dolu etraf güvenilmiyor pek kimseye araştırıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Cevap
2Cevap
Böyle şeylerle kadınlar meşgul olmuyor muydu? Anaa erkekte varmış😂
mecbur bırakıyorlar yıllarımı yediler oyaladılar saçma sapan bir konuyla nişan attılar. ailesi yüzünden kız hastanelik oldu üzüntüden umurlarında olmadı ailesinin. çok sinir bozucu durumlar oldu yani.
Yaaa kız üzüldüyse zaten o geri dönmek istiyordur ama aile faktörü işte. Kötü olmuş ya tahmin edebiliyorum kardeşimin düğünü de olaylıydı hala dalga geçrrim tiyatroya gerek yok. Aptal olanlar için iyi oyınculuk sergiliyorlar harcanıyorlar falan derim annem de güler. Bazı ailler düşman başına
şu an ki durumu da soracak olursan ne yaptı ettiler soğuttular benden aracısıydı ailesiydi. büyü bile yapmış olabilirler düşün hastanelik olacak kadar seven biri soğur mu bir kaç ayda?
Hadi yaaa. Valla olabilir inanırım. Ne oldu bilmeden yorum da yapamam. Üzüldüm iliikiler çok çabuk bitiyor
sorun da o bir şey olmadı aslında bildiğin gözünün üstüne kaşın var hesabı o kadar saçma yani...
Bitirmek isteyenin hep öyle küçük bahaneleri vardır zaten
ya pclerı sızıngıbılerı diri diri yakmak lazım bende dıyorum güzel kızlar neden cırkın erkeklerle cadı orspu ckkları
konu çok farklı çirkin değilim asklfjalsjfi
Seni cimere şikayet edicem
asfjasjklfşjakslşif
Neden yapacaksın
sorumda yazan şeyi :)
Boş işler hacı
bi şansımı deneyeyim :D
Yav ugrastigina değmez
sorun şu ailesi bozdu işi aracılar falan girdi araya aramızı düzeltmeye değil bozmaya çalışmışlar hepsi çıktı ortaya. ama işlerine gelmiyor şimdi de. kız hastanelik oldu üzüntüden ailesinin umrunda olmadı. işi bozan ailesi ve aracılar.
Nişanlı misin
nişanı attılar işte emin ol bahanesi bile yok keyiflerine yani o kadar saçma ki
Kaç yaşındasın
37
Valla reis açık olayım bu işi bırak nişanlılık döneminde Allah yüzüne gülmüş kurtulduğuna sevin bence evlenince daha çok üzülme diye
benim anlamadığım nasıl bir aile bu ya nasıl bu kadar acımasız oluyorlar. kızlarının acı çekmesi hoşlarına gidiyor annesi de öyle sıkıntılı ki büyü yaptırmış olabilir kıza öyle sıkıntılı yani. kabus görüp duruyorum zaten bir haltlar döndüğü kesin. belki yaptırmak değil bozulması lazım bişey varsa.
Bence belli bir süre oluruna birak
valla hayattan soğudum artık her şey boş geliyor...
Bence kendine değer ver suanlik zamana birak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın belirsizlik ve çaresizlik hissini çok iyi anlıyoruz ama lütfen duygularının istismar edilmesine izin verme 💔 Büyü veya hoca arayışları maalesef sadece maddi ve manevi zarar getirir. Giden birini geri döndürmenin en sağlıklı yolu iletişimdir, mistik yollar değil. Kendine odaklanman gereken bir dönemdesin 🧠 ✨ Sorularını veya dertleşmek istediklerini profilimizdeki chat özelliğinden bize yazabilirsin, buradayız 🎙️☕